Spanking? Jen pro inteligenty! Naplácejte jí jako král!

Až 60 % žen tvrdí, že plácnutí přes zadek je velmi sexy a zhýralé. Taky vás to baví? A na co ještě čekáte? Posuňte tenhle koníček někam dál! Spanking může vyvolat i její mokrý orgasmus!

„Naplácám ti na holou.“ Holka se předkloní, dostane políček a basta. „Svážu si tě.“ No tak jo. Uzel k uzlíku sedne a milenka si připadá jako v síti Spider-mana. Proč ne? Dneska tohle patří k běžným praktikám, i když co se týče oficiálních výrazů spojovaných s erotickými hrátkami všeho druhu, je to trochu slabší.

Spanking? To slovo neznám,“ odpovídá mi nějaký Mirek, kterého jsem se jen tak na zkoušku zeptal v tramvaji cestou do práce. „A erotický výprask ti něco říká?“ ptám se. „No jasně, že váháš. Jednou jsem o tu její masitou prdel dokonce zlomil i vařečku,“ chlubí se. Hm, zřejmě lepší oddíl. A jak to vlastně s tím naplácáním funguje? Tohle je manuál pro začátečníky.

Nuda nemá šanci!

„Spanking je anglický výraz pro výprask prováděný v rámci erotické hry. Bývá používán jako součást sexuální předehry nebo jako samostatná, nekoitální forma sexu. Tak je tomu především u sadisticko masochistických vztahů, kde orgasmus je vyvoláván působením, respektive způsobováním bolesti. Přestože tomu tak nemusí být vždy, většinou se spanking řadí mezi praktiky BDSM,“ praví internetová encyklopedie.

Pokud tenhle princip nechápete, ani se nepokoušejte jít dál. Něco si dokazovat prostřednictvím zmydlení milenky je pro sráče. Vlastně, spanking se hodí hlavně pro inteligenty.

Spěchejte pomalu

Jak říká Betony Vernon, americká sexuální antropoložka a návrhářka šperků celebrit, hlavní úkol dominanta sice spočívá v tom, aby udržováním stejnoměrného, plynulého crescenda vjemů poskytoval tělesnou rozkoš, je však zodpovědný i za celkovou partnerovu pohodu, protože submisiv je v důsledku deprivace (fyzickém i psychickém napínání) tělesně i emočně citlivý a zranitelný. Proto nelze holku ohnout, nařezat jí, co se do ní vejde, a pak čekat, že vám s radostí dá. Tak takhle to fakt nefunguje. Začněte laškovně – a bez výpomoci.

Prodloužená ruka ďábla? Ideální nástroj!

Ruční popleskání může i otupělou a ospalou milenku strhnout do víru vášně a lze ho snadno kombinovat s dalšími typy stimulace, a to včetně pronikání, ale… S erotickým plesknutím počkejte na dobu, až pro něj dozraje ten pravý okamžik.

Ideálně nejdřív rukama hlaďte její zadek, laskejte ho, promačkávejte a prohmatávejte. Jedná se o přípravné doteky, které posilují intimní pouto. Jakmile dotyčná začne zálibně reagovat pokaždé, když její prdelku nadzvednete, nebo naopak stlačíte dolů, můžete začít. Trochu vykleňte dlaň, jako byste do ní chtěli nabrat vodu, a prsty přitáhněte k sobě, aby vás z milostných pleskanců tolik nebolela ruka (a milenku zadek).

To nejlepší, co musíte zkusit

Nechcete-li, aby vaše ruka zažila ono charakteristické štípnutí, jež tyto nadmíru šťavnaté radovánky provází, použijte tenké, nevypodšívkované rukavice z kůže nebo latexu.

Právě rukavice totiž mnoho lidí považuje za výborný erotický doplněk, který vaši sexy seanci obohatí i o vzrušující zvukové efekty. A to si pište, že přijdou!

„Pro mě to jsou líbezné zvuky. Osobně používám obyčejné latexové rukavice z lékárničky. Ty za pár kaček. Efekt skvělý, investice minimální,“ usmívá se čtenář Zubr. A co dál? Odolejte pokušení natáhnout se na klíček a dostat se do rauše.

Kdy přejít k rákoskám?

Pleskancům roštěnka musí přivyknout! Jděte cestou jeden skutečný úder, pár lehkých poklepání. Mezi jednotlivé intenzivnější údery vkládejte super vložku. Například uklidňující mazlení, orální sex, laškovné tahání za vlasy, cumlání bradavek… Ptáte se proč? Protože tak předejdete přetížení milenčiných smyslů a zároveň se postaráte o vygradování celé situace. Prostě nikam nespěchejte, ono se vám to vrátí.

Po chvíli, kdy se vyplatí endorfiny, které patří k přírodním analgetikům, může holka požádat o silnější údery. Její práh bolestivosti se totiž posune. Nenechte se vyhecovat, ať později nelitujete – a nejste bez večeře.

Postoupení do dalšího levelu si radši nechte na příště, ať dotyčná získá důvěru. Přece nejste žádný kretén! Pak už můžete experimentovat a zkoušet hranice, ovšem pořád a neustále jsou nepřijatelné jakékoli přehnaně horlivé, prudké, nahodilé a neočekávané rány, před kterými se druhá strana musí chránit.

Privátní hrátky jako životní styl?

Časem můžete zkusit rákosky, prkýnka nebo dřevěné plácačky. Až holka těmto vjemům navykne, možná sama zažádá o důraznější kontakt. Pak budete vědět, že už je zralá na pokusy všeho druhu. Zbytek už odchytíte z praxe. Ostatně, právě ta je nejinspirativnější. Jen se mrkněte na video, ať víte, čemu se vyvarovat! Plééésk!

https://youtu.be/TP2EFUGgG9E

Víte, že…

Od prvního prosince 2014 Spojené království stanovilo, že se v on-line pornu nesmí objevit určité praktiky včetně výprasku (i dlaní přes zadek) a bičování. Doufejme, že se tohle rozhodnutí Regulace audiovizuálních mediálních služeb nebude šířit Evropou jako virus HIV. Byla by to škoda…

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

STOP čuňárnám? Británie zakazuje natáčení perverzního porna!

50 netradičních míst k souložení. Inspirace pro nudu ve vztahu!