Silné sexuální tipy pro opravdové muže. Chcete dostat ze styku víc, než máte? Tohle jste možná nikdy nezkoušeli

Většina lidí chápe pohlavní styk jako situaci, kdy se penis rytmicky pohybuje v pochvě dovnitř a ven. Ale co tomu předchází a jak tenhle blažený stav ještě víc vylepšit? Tím se liší posteloví géniové od průměrných hochů. Už jste dost zralí na to, abyste zkusili tyhle sexy tipy určené speciálně pro muže?

sexuální tipy

Každý ke styku přistupuje se svými vlastními nadějemi a očekáváními a vnáší do něj svou vlastní anatomii a tělesné rytmy. V pořádku. Ale na tom, aby si člověk nechal poradit, není nic špatného. Takže, jaký zlepšovák si oblíbíte právě vy?

Před sexem moc nejezte

Střídmost. Jiné slovo to nevystihuje. Víte, co se stane, když se před intimní schůzkou naperete k prasknutí? Budete malátní a unavení. Ale taky začnete trávit všechno to jídlo. Váš krevní oběh zapracuje právě na zmíněném trávení a rozdělování živin, takže nečekejte, že velmi potřebná krev se dostane tam, kde je jí třeba – do penisu. Ne, nevyplní se krví, nebude žádná dokonalá erekce. Radši se nadlábněte až po akci, jinak si uříznete pořádnou ostudu.

Naučte se ovládat svoji ejakulaci

Cvičte – a to nejen ve fitku. Pokud se budete věnovat sami sobě, stanete se multi-orgasmickými. A taky vydržíte déle. Jednou až dvakrát týdně si udělejte čas (asi tak 15 až 30 minut) a stimulujte svůj penis tak, jak je vám to příjemné. Tuto funkci může pochopitelně zastat i partnerka. Cílem je stoupat po žebříčku od nuly do desítky (desítka přitom představuje orgasmus a ejakulaci) a chvíli se zdržet na každé pomyslné příčce.

Čím častěji budete trénovat, tím dále se dostanete. Po každém nácviku si pak s přehledem můžete ulevit. Skvělé je, že časem se naučíte snášet dlouhodobý pobyt na šestém, sedmém či osmém stupni.

Dejte si do těla

Tušili jste, že když si v tělocvičně dáte minimálně jednou týdně do těla, dojde ke zvýšení hladiny testosteronu, tedy dominantního hormonu, který ovlivňuje vaši úroveň sexuální touhy? No ano! Budete dravější a výkonnější. Stačí, když se začnete soustředit na cvičení s vysokou intenzitou. Vhodný je mrtvý tah, dřepy či hrátky na stolní lavici. Tohle laškování se defacto okamžitě pozitivně podepíše na vašem milostném životě.

Nutno však dodat, že hladiny testosteronu (a taky dopaminu) zvyšuje i to, když získáte nějaké extra peníze navíc (podloženo vědou). Pokud se vám tedy v práci zadaří, můžete být za alfa samce. Tedy do té doby, než vás zabije kortizol – hormon stresu. To možná radši zkuste jinou, trochu šílenou, metodu: studenou sprchu 10 minut před aktem.

Hlasitě se projevujte

Nikdo nechce, abyste v posteli křičeli jako prostitutky, nicméně sexuální koučové se přiklánějí k tomu, že když se při sexu začnete hlasitěji projevovat, dostanete vzrušení z „mysli do těla“. Proto není od věci vyzkoušet sténání, tiché vrčení a nebo trochu peprnější výrazy. No a během orgasmu si klidně trochu zařvěte. Poznáte, co na tom vaše milenky mají! Spadne z vás asi tuna nahromaděného stresu!

Udělejte jí to trochu jinak

Je vaše partnerka veselá kopa? Pak jistě ocení takový malý úlet s balonkem, během kterého se pobavíte i vy. Nafoukněte klasický balonek z papírnictví nebo drogerie, ale nezavazujte jej. Vyfukovaným vzduchem drážděte její škvírku a popřípadě si pomozte i jazykem.

Lízejte jí co největší plochou jazyka, ne jen špičkou. Ani jazyk schválně nezašpičaťujte. Ona i vy si to tak užijete mnohem víc. A jestli máte problém s bolestmi krční páteře nebo zad, obstarejte si milostnou houpačku, která se dá zavěsit na dveřní nebo stropní rám. Zkusit můžete i báječný tip s latexovou rukavicí a korálkem. Do špičky ukazováčku vsuňte korálek, zakápněte rukavici trochou lubrikantu a začněte stimulovat její bod G. Schválně, jak dlouho tohle vydrží!

A jaký sexuální tip zlepšil milostný život vám?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Sexuální apetit. Co dělat, když ho má vaše partnerka větší než vy? Máte problém? I mužská frigidita existuje!

Pravidla vodního sexu. Co při něm rozhodně nedělat? Proč je mýdlo na škodu a co použít místo něho?