Sexy rosničky v televizi – díky komu překousneme i špatné počasí?

Tahle tradice u nás není tak výrazná jako jinde, ale počasí málokdy hlásí nějaké ošklivky. Je libo krásu z Mexika, či snad něco bližšího? Náš výběr napoví, koho se vyplatí sledovat.

Nejoblíbenější mexická krasavice

Zdaleka nejoceňovanější rosničkou posledních mnoha měsíců je Yanet Garcia z mexické Televisia Monterrey. Její předností ovšem není ani tak perfektně zvládnuté hlášení aktuální meteorologické situace, nýbrž především vysportované pozadí. Tím se naštěstí nijak netají a v každé relaci ho nechá pořádně vyniknout.

https://www.youtube.com/watch?v=-Y2pK_sGjNk

Evropské přednosti v plné kráse

Druhým pólem ženské tělesné krásy zase upoutává pozornost Rumunka Roxana Vancea. Ta rozhodně neponechává nic náhodě a zcela záměrně si do vysílání vybírá outfity, jež její dekolt více než zdůrazňují. Občas to samozřejmě vede k nehodám, nedávno si třeba chtěla ve vysílání trochu zaskákat a samozřejmě se stalo to, co se stát muselo:

https://www.youtube.com/watch?v=BFyOy3NIvBY

Osvědčená tutovka

A vraťme se ještě na chvíli do Mexika. Zdá se, že sledovat tamější počasí musí být neskutečně zábavné nejen kvůli příležitostným hurikánům a dalšímu řádění živlů, ale hlavně díky všem těm krasavicím, které se kroutí na obrazovkách. Susana Almeida je starší kolegyní Yanet Garcii a než se pozornost přesunula k mladšímu masíčku, byla to právě Susana, která dlouho platila za nejkrásnější rosničku. Každý večer lákala miliony diváků k Televisii Guadalajara s naivní představou, že si někdo z popisované předpovědi skutečně odnese užitečné informace…

https://www.youtube.com/watch?v=eG14r4aADaA

Je libo něco méně vzdáleného?

Nejsme vysazeni jen na tmavší typy, nebojte. Pokud by vám v tomhle výčtu chyběla zástupkyně blonďaté hřívy, budete už spokojeni. Sian Welby moderuje relace o počasí v britské televizi Channel Five a vedle rozkošného britského přízvuku zaujme i častými vtípky, které se v jejím vysílání vyskytují. Podívejte se třeba na Ice Bucket Challenge, který si vyzkoušela v přímém přenosu. Ale tohle ztělesnění evropské krásy by nemuselo dělat nic a stejně bychom se nemohli vynadívat.

Která rosnička padla do oka vám? Dovedete si představit, že byste se dívali na zprávy nebo počasí jenom kvůli moderátorce? Pište do komentářů!

Mohlo by vás zajímat:

Potěšte oko. Sexy trénink pole dance!

Zprávy o počasí stojí v Mexiku za to! Provádí je tam neskutečná kočka

Autor: Rimsy