Sexy Gisele Bündchen ukončila kariéru! Už teď se nám stýská!

Koketní, svůdná, tajemná, krásná a sexy. Kdo? Supermodelka s nohama tak dlouhýma, že půl dne na jejich laskání nestačí. Bude nám chybět tahle Gisele Bündchen. Rozloučila se s kariérou a my jsme z toho úplně zdrcený!

Gisele Bündchen

Brazílii proslavil fotbal, samba, Amazonský prales a supermodelka Gisele Bündchen (34). Je 180 cm vysoká a její míry jsou 86-61-86. Pokud by nějakýho fetišistu zajímala i konfekční velikosti, tak je to 34. A boty 39. Tohle všechno po dvou dětech? Hergot, ta Gisele nám ale bude chybět! Mizí totiž z přehlídkových mol!

S kariérou se rozloučila stylově. Přehlídkou v brazilském Sao Paulu. Jednalo se přesně o to místo, kde před dvaceti lety začínala. S módním průmyslem se prý dle vlastních slov neloučí. Věnovat se bude mimo jiné i rozvoji vlastní značky Gisele Bündchen Intimates. Jedná se o spodní prádlo, který bude slušet i té vaší kočičce.

Profi volejbalistka? Ani náhodou!

Holka si řekla, že už má modelingový kariéry dost (a taky hromadu peněz) a vyhodí si kopyta na stůl. Ostatně, proč ne, může si to dovolit. Magazín Forbes odhaduje, že tahle kost směřuje k tomu, aby se stala historicky první dolarovou miliardářkou, což znamená, že jí nějaká hloupá hypotéka rozhodně nesvazuje ruce. Ale jak to vlastně začalo?

Jen si tak zapálit doutník a kochat se...

Jen si tak zapálit doutník a kochat se…

Začátky slavné hvězdy

Pět sester a dvouvaječné dvojče (taky dívka) dají člověku zabrat. Není divu, že při takovým počtu rodinných příslušníků se chcete co nejrychleji dostat z domu. Ve třinácti se zúčastnila soutěže krásy. Obsadila druhé místo a dostala se tak do světového finále, z čehož vyšla jako čtvrtá nejkrásnější kůstka. Ostatně, fotku, kterou sama modelka zveřejnila na své sociální síti, hovoří za vše. Tehdy jí bylo 14 let.

Supermodelka ve 14 letech.

Supermodelka ve 14 letech.

Týpek, který jí neslušel

Stěhování do New Yorku na sebe nenechalo dlouho čekat. Stejně jako vztah s někým slavným. Tím byl herec Leonardo DiCaprio. Jejich vztah nevydržel. Ostatně stejně jako šarm samotnýho Lea, kterej fyzicky chátrá čím dál víc. To sportovci jsou jiný kafe. Stačí se podívat na nás, ne?

Jak zbohatnout díky tělu

Gisele se v roce 2009 provdala za Toma Bradyho, hráče americkýho fotbalu. Ten hoch má ale štěstí! Gisele je odborníky označována za modelku tisíciletí, a když se podíváte na její výstavní figuru a typicky modelkovský obličej, je jasné, že ankety o nejkrásnější ženy světa vyhrává naprosto běžně. Jen blázen by jí nedaroval nějaký štěk ve filmu! I jako příležitostná herečka je k sežrání!

Seznam klientů? Delší než chorobopis

Jmenovat firmy, pro který pózovala, nebudeme. Jednak jich je fakt strašně moc, ale hlavně nás ty maníci typu Dolce & Gabbana, Valentino, Ralph Lauren nebo Versace moc neberou. Pro nás je důležitý hlavně to, že tahle rozkošná Brazilka do letošního dubna brázdila mola a nakrucovala se před objektivy fotoaparátů. Z toho si člověk vezme víc, než z drahýho obleku s VIP štítkem. Kor když nad ní budou masturbovat ještě i naši synové a vnukové. Posuďte sami…

https://youtu.be/RrKfx6P6sWM

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak se žije lesbičkám? Pravda o jejich sexu

5 holek, které bychom do trojky nikdy nevzali