Sexuální kompromisy. Vy chcete, ona moc ne. Pomůže nátlak?

Těšíte se na to už celé dva dny, ale ona se k vám otočí zády a sprostě vás odmítne bez nároku na odškodnění nebo náhradu. Jak postupovat v případě, kdy vy sex chcete, ale partnerka se na něj moc netváří? V něčem přidejte a jinde uberte!

Co dělat, když chcete sex, ale ona ne?

Život není pornofilm. Proto často dochází k tomu, že vy jakožto alfa samec máte jiné sexuální nároky než vaše partnerka. Je to proto, že muž má potřebu sexuálního vybití od přírody větší.

Nutno však podotknout, že ženy hodně ovlivňuje stres, děti, úrazy, problémy ve vztazích, nízké sebevědomí nebo nedostatek fyzické kondice. Přesně tyhle faktory patří k nejběžnějším zabijákům libida. Vášeň je evidentně křehká věc, která si žádá kompromisy. Je tu však jedna záležitost, na kterou je nutné se připravit -tedy pokud chcete zasunout.

Snaha, která přichází vniveč

Obvykle dochází k tomu, že se snažíte druhé polovičce vyjít vstříc, ovšem máte pocit, že je to jednostranné. Vyjedete po ní, poznáte nezájem, stáhnete se. A co pro vás udělá ona? Stále se dívá na televizi, nebo se vymlouvá na únavu. V pondělí, v úterý i v sobotu. Takhle sex nebude nikdy. Co s tím?

Nebuďte agresivní a vyčítaví. Takhle neuspějete

Kompromisy jsou podle sexuálních koučů důležité jak ve vztahu, tak i v ložnici. Musí se však stanovit sexuální hranice. Ty je ideální vyjádřit komunikací, která je zvlášť pro ženy klíčová. Pohlavní styk totiž pro ně může být nepohodlný nebo vyčerpávající, o čemž se stydí mluvit.

Tím, že toto téma otevřete a prokážete zájem o jejich emoce i pocity, můžete v partnerce opětovně vzbudit důvěru – a zároveň získáte informace, ze kterých můžete vycházet. V závislosti na tom, co se děje v ženském cyklu a životě, však možná budete muset jít s kůží na trh i vy sami.

Prozkoumejte vlastní sexuální postupy

Tady musí ego stranou. Sexuální spokojenost vyžaduje dva psychicky i fyzicky zapojené lidi. Když se někdy ženě do sexu moc nechce, může ji odrazovat to, co bude následovat. Zkrátka a dobře, nemusí být nadšená z uslintaného líbání, drsného cucání bradavek nebo trapných a pubertálních pokusů o anální sex. A věřte, že se to děje dnes a denně.

Pokud jste s někým delší dobu, o sexu už moc nemluvíte, jenže sexuální touhy a přání se postupem času mění, tudíž je vhodné průběžně se ptát nebo pozorovat, co, kdy, jak, kam a jakou rychlostí. Buď tohle, nebo sexuální půst. Vyberte si.

Jděte na to oklikou (a jemně)

Kolikrát v životě už jste slyšeli, že vám „jde jen o to jedno“? I když to obvykle je pravda, sex pro ženy není jen zasouváním penisu do vaginy. Potrpí si na emocionální spojení, důkazy lásky, něhu a všechny ty další věci, kterým možná nerozumíte, ale paradoxně vám dost pomáhají. Proto čas od času neuškodí, když přestanete myslet penisem a začnete mluvit o tom, že jí, té netýkavce, chcete být na blízku i jinak.

Několikrát zopakujte, že po ní nic nechcete, hlaďte ji po ruce, nabídněte uklidňující masáž nebo polibky a hlavně blízkost, po které tak touží. Buďte kreativní a zjemněte jako Conor McGregor v pátém a šestém kole zápasu s Floydem Maywetherem. Pak možná zvlhne i její klín.

Řešte všechny problémy, které se ve vztahu vyskytnou

Jak již bylo řečeno, ženy jsou na sex vázány především emocionálně. Mohou být iniciátorkami sexu, mohou se na něj dost často těšit a dokonce překládat nové nápady, nicméně pokud je v šachu drží nějaký problém nebo odpor, v 99 procentech od svých choutek a plánů upustí.

Nedokážou se přenést přes to, když vás uvidí flirtovat s jinou ženskou. Nebo když je naštvete pozdním příchodem z hospody. Prostě všechno, co přes den uděláte, má dopad na dění v ložnici, tak na to myslete. Ale jinak buďte v klidu a nestresujte se, nikdo nemá absolutně dokonalý sexuální život. Tedy většinou.

A jak to s nastavením sexuálních kompromisů máte vy? Spíš jen ustupujete, nebo se dokážete shodnout?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Robot pro orální sex. Co ucítíte, když se necháte zlanařit?

Nejosvědčenější rady koučů jak přirozeně povzbudit svou sexuální touhu. Zkuste „no o time“!