Sex ve sprše nebo ve stoje ženám nevyhovuje. O co dalšího v sexu ženy nestojí? Má to logický důvod! A která pozice je nej?

Hra se sexuálními pozicemi je zábavná, ale nedá se popřít, že některé polohy prostě nefungují tak, jak by měly. Jsou logisticky náročnější, nepohodlné, zkrátka divné. Které byste si měli odpustit? Tyhle variace ženy fakt nemusí!

sexuální pozice ktere zeny nemusi

Samozřejmě, každý má své osobní preference, nicméně jisté sexuální pozice jsou konkrétně u žen méně populární. A kalifornská psychoterapeutka Vanessa Marin má jejich seznam, který uveřejnila na svém blogu. Víte, kdy rozhodně nezabodujete?

Sex ve stoje

Takhle si žena užije jen tehdy, kdy obě vaše těla mají dokonalou relativní výšku, což je vzácné. V opačném případě je penis v takovém úhlu, který nepříjemně (tedy až příliš) dráždí její citlivá místa. Navíc, pokud patříte k odvážnějším a milenku si vyhoupnete třeba do klína, dotyčná se bojí, aby nespadla. Toto riziko hrozí zvlášť přímo při orgasmu, kdy se podlamují kolena. Nejbezpečnější je opřít se oproti zdi nebo nějakému jinému pevnému objektu či předmětu. Při sexu ve volném postoji se nezapomeňte pokrčit v kolenou a navzájem se podpírat.

Sprchový sex

Spousta lidí sní o sexu ve sprše. Působí to zábavně a čistě, jenže obavy o suchou vaginální sliznici, úraz, uklouznutí nebo zasunutí toho špatného, štiplavého mýdla přímo do rozkroku už tak sexy nezní. Stejně jako opaření horkou vodou. Jestli chcete, aby si sex ve vodě nebo pod vodou užila, zajistěte bezpečné prostředí a tvařte se sebevědomě čili tak, že milenku chytnete a zachráníte v případě nouze. Nebo radši napusťte vanu, posaďte ji na její okraj a dejte jí nohy od sebe. Kromě šikovného jazyka se bude hodit i sprchová růžice – a v některých případech i lubrikant. Voda totiž zbavuje přirozených vaginálních sekretů!

Hlavou dolů

Polohy zezadu jsou vhodné pro ženy, jež mají citlivý bod G. Pohlavní úd lze dostat do takové polohy, aby do bodu G narážel (třeba v klasické psí pozici). Tohle je fakt, který nelze popřít. Situace se však trochu mění, pokud vy dva stojíte zády nalepení k sobě, ona se předkloní hlavou dolů a vyšpulí na vás pozadí. Tohle si můžete dovolit jen v případě, že milenka má silné paže, nevadí jí, že jsou její pohyby úplně omezené a zároveň si potrpí na hluboké proniknutí.

Obecně však platí, že v téhle poloze žádná nevydrží příliš dlouho – ani ta fyzicky zdatnější, pro niž jsou jógové postoje naprosto přirozené. V tomto případě vás nezachrání ani to, že se do její hlavy rychle nahrne větší množství krve, které dělá orgasmus intenzivnější. To je v tuhle chvíli jedno.

Trakař

Chcete, aby špačkovala celý měsíc? Držíte dietu a nevadí vám, že budete dlouho bez teplé večeře? Pak ji ve psí pozici překvapte tím, že zvednete její nohy za kotníky. A potom asi zdrhejte… Vinou rychlého škubnutí se lekne, taky její zápěstí váhu neudrží. (Jemnější variací je nechat ji, aby svoji horní polovinu těla sesunula z postele.) Nechcete-li riskovat, radši se k ní přitulte z boku a jděte do polohy „lžic“ (v řadě za sebou), která se podle žen řadí k nejpohodlnějším a nejcituplnějším milostným pozicím vůbec.

Bájná 69

Mnoho žen si stěžuje, že „devětašedesátka“ je příliš rušivá. Každou druhou rozptyluje, když se musí soustředit na „dávání a braní“ zároveň. Přihlédněte k tomu, zvlášť pokud ta vaše má problémy s dosažením orgasmu. Ať dělá jedno, nebo druhé. Jo, a pokud ležíte na podlaze, aspoň pod ní dejte deku, podložku nebo matraci. I kvůli tvrdému povrchu to můžete schytat!

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

„Zlato, já tě snad sním!“ Sex, to jsou směsice vůní, které vnímáme navzájem. Kdy a proč sex nevoní? A kdy už se bát?

Sexuolog radí, podle čeho poznáte, kdy žena předstírá orgasmus. Které ženy to na vás hrají a proč vlastně?