Sex ve sprše. Které polohy určitě musíte zkusit?

Pokud chcete mít trochu jiný, musíte to vyzkoušet ve sprše. Přidané teplo a vlhkost, nemluvě o tom, že to děláte někde jinde než v ložnici, může opravdu okořenit váš sexuální život. A nepotřebujete žádné speciální hračky!

Podle meteorologické předpovědi se budou teploty v červnu i červenci pohybovat vysoko. Zkrátka bude vedro jako blázen. Zchlaďte se – nejlíp ve sprše.

Samozřejmě, že sex ve sprše je kluzký a prostor spíš omezuje, takže pokud zrovna nejste v tureckých lázních, ne každá pozice bude fungovat. Nicméně kdo to takhle ještě nedělal, není chlap. Tak už přemýšlíte, jak si to s ní rozdat?

1. Čelem k sobě

Tato poloha při sprchování funguje nejlépe, když máte podobnou výšku, nebo je jeden z vás o něco málo menší. Přitulte si mladou k sobě, nechte ji, ať vám omotá jednu nohu kolem pasu a běžte na věc. Klasické, leč velmi účinné. A osvědčené. Ovšem ne každý tuhle pozici ustojí. Na druhou stranu je skvělá pro ruční stimulaci čehokoli: prsou, klitorisu nebo kluzké honičky. No, a když ji necháte stát a půjdete na kolena, vychutnáte si i laskání ústy. Jen se toho nebát.

2. Vláček

Máte-li potíže s tím, že vám předchozí pozice nedělá dobře, stačí, když se ona otočí. Je to jednodušší, protože roštěnka se může hrudníkem nalepit na kachlíky, zatímco vy do ní začnete pronikat zezadu. Tahle poloha je skvělá zvlášť pro dráždění bodu G, které vyvolává mokrý orgasmus. Pod padající vodou se tak nemusíte starat o případný nepořádek. Mladá se aspoň snáz uvolní a nebude myslet na kraviny. V tom jí pomůže i to, když ji pořádně namydlíte nějakým voňavým gelem. Pro vás to třeba není klíčové, ale ona si na to potrpí. Zkontrolujte všechny její záhyby!

Abyste tuhle variaci doladili, můžete si do sprchy dát umělohmotnou židli nebo přísavkové madlo, v rámci lepší stability. Ale to už je trochu méně spontánní záležitost.

3. Na zemi

Mezi sprchové sexuální pozice, které jsou o něco méně nebezpečné, patří ty, kdy sedíte nebo klečíte. Pokud máte dostatek prostoru, nechte milenku jít na všechny čtyři s tím, že se natočí tak, aby jí na obličej nestékala voda. Ideální například i pod venkovní sprchu, jestli teda nemáte zvědavé sousedy.

V případě, že jí chcete hýčkat klitoris, si lze donést nějakou z voděodolných hraček. Nebo ještě jinak, pusťte vodu o teplotě 37 stupňů a obraťte sprchovou růžici proti jejímu klínu a pořádně ho promasírujte. Některým ženám se vodní masáž líbí a zbožňují, když voda stříká do jejich rozkroku nebo přímo na poštěváček. Velký proud bude ale kontraproduktivní a zábavu zkazí. Nutno říct, že si s vodou může užít i vás penis. Jen tu sprchu půjčte i jí…

Co když se nedaří?

Sex ve sprše může být prvotřídní, ale někdy taky složitý. Nenechte si zničit náladu, když se vám něco nepovede nebo vám to někde uklouzne. Příště už si budete pamatovat, že protiskluzové podlahové rohože nebo samolepky plní svůj účel. Zkusit můžete i zmíněné opěrky na nohy a rukojeti, které vám i jí pomohou se cítit dobře. Experimentovat se dá taky se sexuálními pozicemi, kdy držíte milenku mimo sprchu.

A jak je to s mazadly? Lubrikanty na bázi vody jsou vám k ničemu, protože se hned vymyjí, a proto vždy použije silikonový zvlhčovač. Pak vám to i s análním sexem půjde jako po másle.

TIP: Pokud nemáte koupelnu pro sex dobře uzpůsobenou a celá akce není pohodlná, pořiďte si pomůcky na sex ve sprše. Uzpůsobí prostor tak, že sex bude příjemnější i bezpečnější zároveň.

A to si to ve sprše užíváte vy?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

4 důvody, proč žena odmítá orální sex. Naučte jí to!

Vy chcete, ona ne. Můžete si najít milenku?