Sex v autě? Na tohle bacha!

Auto má dneska kde kdo. Po domácím prostředí je to první alternativa, kde si zasouložit – když nejste na sex venku. Může vás tu někdo nachytat, což může být vzrušující, ale také vám tu hrozí i mnohá zranění. Výjimkou nejsou ani úmrtí. Takže bacha!

Za jízdy? Jen pro milovníky adrenalinu!

První rozhodnutí, které byste měli učinit, je, kam auto zaparkovat. Ano, sex lze provádět i za jízdy, to však nikdo ze zkušených carfuckistů nedoporučuje. O orálu, respektive felaci řidiče, můžeme vyprávět příběhy, většinou s dobrým koncem, nikdo by asi ale nechtěl dopadnout jako v Irvingově Světě podle Garpa (pro neznalé s ukousnutým penisem v důsledku bouračky). A i ta proklamovaná soulož, obkročmo na řidiči, zatímco on řídí, skončila mnohokrát neorgasticky.

TIP: Mrkněte na další tipy na sex v autě. Podívejte se, jaká by měla být výbava správného autoerotisty či jak správně zahladit stopy. 

Kamarádi ze záchranky vyprávěli několik příběhů, naštěstí s dobrým koncem, kdy museli vyprošťovat z auta pár, který zůstal zapříčený za volantem, protože i při malé rychlosti sjel z cesty a zapříčil se o strom či o jinou bariéru. Kluci z toho měli velkou srandu, ti dva už trochu menší.

Podzemní garáž je super!

I když jste rozumní a budete souložit, když auto stojí, zůstává otázkou kde. Teď už záleží jen na vaší odvaze a sklonu k exhibicionismu. Extrémní stydlíni by se rozhodně měli uchýlit na odlehlé palouky a lesní cesty, ideálně v noci. Potom ale odpadne ta rajcovní záležitost, kdy jste vzrušení z možného odhalení. Pokud do toho jdete právě kvůli tomu, nechte zapracovat fantazii. Nejslabší level je noc kdekoliv. Bez světel. Pokud to nebude uprostřed dálnice, asi vás nikdo nepřistihne a šukat můžete, co hrdlo ráčí. Za světla už jste jiní borci. V díře u Hanušovic se to sice trochu blíží prvnímu případu, ale blíže k životu velkoměsta už začínáte koketovat s exhibicionismem. Pokud tedy nemáte tmavá skla.

Doporučujeme: parkoviště, jednosměrky, zalesněná území města (s důrazem na romantické vyhlídky) a především podzemní garáže. Ty vyřeší spoustu starostí s časem a místem. Odlehlý růžek na parkovišti pod obchodním centrem a jste za chvilku v ráji…

Na velikosti záleží…

Volba sexuální polohy může být prekerka. Buď se necháte unést a nějak to dopadne, nebo…si to promyslíte předem. V tom případě je zásadní velikost auta i vás samých. Z logiky věci: čím menší auto, tím horší. Z hlediska úspory místa a pohodlnosti je nejlepší poloha na koníčka. Tu můžete provádět na předním i zadním sedadle. Jen pozor na hlavu. Jedna roštěnka si ji rozbila v sanitce, kde je na první pohled místa víc, než dost.

Pokud máte rádi více prostoru, využijte možnosti sklápení sedaček, ať už předních nebo zadních. Prostory můžete lehce zvětšit i otevřením okna, kdy (předpokládáme, že žena) vytrčí svoje nohy ven. Vlastníte fiata punto a přesto se náruživých kratochvílí nechcete vzdát? Vezměte za vděk kapotou. I tam je to vzrušující víc, než dost. Ať už si žena lehne na ni, nebo se jen zapře rukama a vy si ji dle libosti budete brousit zezadu.

Bacha na stopy

Krásná je také poloha ve stoje, kdy si vaše milenka naopak vsune nohu zvenku do okýnka a vy máte přístup k jejímu přirození jako na dlani. Pozor ale na důkazy. Jak na kapotě, tak na okénku totiž mohou zůstat obtisky, které se vynoří v tu nejnevhodnější dobu. Kámošova milenka si zapřela bosé nohy právě o čelní sklo. Bohužel dotyčný druhý den vezl manželku a jak auto zadýchali, plosky se vykreslily na okénku ve vší kráse. To fakt nevysvětlil…

Úmrtí. Může se stát

Ač se zdá sex v autě jako bezpečná záležitost, můžeme se dočíst i o mnohých úmrtích. Jak už jsme zmínili na začátku, za jízdy se na to raději vykašlete. Soustředěnost ubývá se stoupajícím vzrušením. I když umřete při zásunu, asi po tom netoužíte. Náraz do jakékoli překážky je životu nebezpečný. Ojedinělé nejsou ani případy, kdy zamilovaný (či nadržený) pár nechal kvůli příjemnější teplotě zapnutý motor a udusili se výfukovými plyny. A utopit se v rybníku, když nezatáhnete ruční brzdu? To asi taky není váš sen.

Máte nějaké originálnější zážitky z auta? Chceme je znát!

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak souvisí porno a rozvodovost? Víc, než se zdá!

10 věcí, které před námi ženy tají. Nebuďte naivní!