Začala mě přitahovat sestra mé přítelkyně. Co s tím?

Má vaše partnerka sestru, na kterou se nemůžete přestat dívat? Kolikrát se přistihnete, že při rodinných sešlostech myslíte na to, jak ji získat?

sestra

Podívejte se, co se s tím dá dělat, a co to vůbec znamená. když vás přitahuje její sestra.

Líbí se mi sestra. Dost blbá situace

Cítit přitažlivost k jiné ženě je samozřejmě normální. Když se ale jedná o sestru vaší partnerky, je to více než nebezpečné. Jako první byste si měli uvědomit, že je to lidské a normální. Tím vás nenabádáme, abyste se motivovali k tomu si s ní něco začít. Ale uvědomit si, že jsme jen lidé, není od věci. Bezpohlavní mimozemšťani rozhodně nejsme. Takže i když je situace na nic, už ji před vámi zažili tisíce jiných lidí. Nejste v tom sám. Cítit vůni vlasů sestry své partnerky je prostě omamné.

Proč se mi sestra tolik líbí?

Ptáte se, proč vás přitahuje zrovna sestra vaší partnerky? Odpověď je nasnadě. Vaše partnerka vám během vašeho vztahu již zevšedněla, a kromě krásných chvil jste spolu museli prožít a přežít i nelehké chvíle. To se člověk lehce odmiluje a začne se porozhlížet jinde. A sestra partnerky je velmi snadné východisko pro zklamanou duši.

sestra
Co s tím, když vám partnerka zevšední a zamilujete se do její sestry? (zdroj foto: pixabay.com)

Vždyť má tolik dobrých vlastností, které vaše partnerka již uložila kamsi do šuplíku a vytahuje je jen při slavnostních příležitostech. Zatímco sestra jimi vyloženě oplývá! A možná si všimnete, že sestra partnerky se o svůj zevnějšek stará o něco lépe… Další z věcí, co vás na ní neskonale štve. Prostě máte před sebou přímo prototyp ženy, do jaké jste se před lety sám zamiloval, ale vaše žena se během společného života změnila. Zato tahle bohyně má všechno, o čem tajně sníte.

Co když po ní nevyjedu?

Když udržíte své koně na uzdě, a rozhodnete se, že si necháte jen v představě, stane se následující: budete si to nějakou dobu vyčítat. Pak ale zjistíte, že jste ke své partnerce mnohem otevřenější a snažíte se ji podpořit v tom, aby o sebe více dbala. Možná taky zjistíte, že je na spoustu věcí ve společné domácnosti sama, zatímco její sestra má pozorného muže, který se umí o sebe postarat a nikdo mu nemusí říkat, aby vytřel podlahu nebo uklidil nádobí. Možná proto má možnost být krásnější, protože na sebe má více času.

Když po sestře partnerky nevyjedete, zachováte rodinné vazby. Třeba vám dojde, že se k sobě s partnerkou už nehodíte, a půjdete od sebe. Bude to ale od čistého stolu, bez leváren za zády. A až budete zase svobodný jako pták – kdo ví? Třeba se odhodláte její sestru pozvat na kafe. Začnete nový život a zjistíte, zda je sestra opravdu skvělý člověk, se kterým si rozumíte.

Co když to na ni zkusím?

Vyjet po sestře partnerky je bruslení na hodně tenkém ledě. Když si dopředu velmi důkladně zjistíte, že i ona vás chce, máte zaručeno, že proběhne aspoň krátký románek, o kterém se nikdo nedozví. Trocha zakázaného sexu, po kterém tolik prahnete. Možná se natolik sblížíte, že opustíte své partnery a začnete žít spolu. Pokaždé ale zůstane pachuť zrady. Ta by vaši novou partnerku vzhledem ke své sestře mohla po čase dohnat, a kvůli pocitu viny by se mohla proměnit v ještě horší saň, než máte nyní doma.

sestra
Zkusit sbalit sestru vaší současné partnerky? Ano, nebo ne? (zdroj foto: freepik.com)

Když to na ni zkusíte a dopředu si nejste jistý, že i ona vás chce, zavání to pořádným malérem. Nedej bože, pokud si k tomu trochu upijete ze sklenky a ztratíte sebereflexi. V tom případě si můžete rovnou koupit lístek směr rozvodová poradna, a taky zapomenout na to, že ptáček zpěváček si se sestrou něco užije. Prostě ztratíte obě, a taky celou jejich rodinu. To je dost velký risk.

Je nádherná, je přitažlivá, a je prostě nedostižná. Je to sestra vaší partnerky. To prostě nezměníte. Nechte si představu na to, že ji držíte v náručí, někde ukrytou. A dál postupujte podle toho, kolik životních rizik jste ochotni zvládnout. Třeba bude vaše.

Anebo zjistíte, že zas tak dokonalá není.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Ženy při těle přitahují vystresované muže. Co je na tom pravdy?

3 zásadní triky, které přitahují davy holek