RunCzech komunita na Viberu poskytuje informace všem běžeckým nadšencům a zábavné samolepky ke sdílení s přáteli

Společnost RunCzech, organizátor Volkswagen Maratonu Praha a mnohých dalších populárních běžeckých závodů a akcí, se spojil se společností Rakuten Viber, která provozuje jednu z předních světových komunikačních aplikací Viber.

RunCzech a Viber

V rámci spolupráce byla vytvořena RunCzech Community fungující v aplikaci Viber, která zajišťuje kontakt se všemi fanoušky, účastníky závodů a běžeckými nadšenci. RunCzech také představil vlastní samolepky určené ke sdílení s přáteli, kteří mají stejnou zálibu v běhání.

Pro všechny milovníky běhu

Komunita RunCzech poskytuje informace o všech aktuálních a připravovaných událostech, reportáže a fotky ze závodů nebo ankety, kde lze tipovat nejrychlejší časy a další zajímavá fakta pro všechny uživatele aplikace Viber, kteří se připojí ke komunitě. Ti take mohou s ostatními sdílet zábavné samolepky. Samolepky vyjadřují lásku k běhu s ostatními a také hlavní motto RunCzech, All Runners Are Beautiful.

RunCzech a Viber

RunCzech a Viber: samolepky

Samolepky byly navrženy tak, aby naše běžce a jejich přátelé aby jim bavili připomněli, že všichni běžci jsou skvělí. A to je přesně to, jak naši organizaci a samotný sport vnímáme. Je to o tom, obout si běžecké boty, vyběhnout ven a užít si to. Může to být ve formě nějaké osobní výzvy nebo prostě jen pomalý běh lesem, který si užíváte. Běh je radost, to je naše poselství a je skvělé, že díky Viberu můžeme naše motto sdílet se širším publikem,” řekla Kristina Rudišová ze společnosti RunCzech.

RunCzech a Viber

RunCzech a Viber

Viber usnadňuje komunikaci

Jsme velmi rádi, že jsme mohli s RunCzech spustili tento projekt. Běh je sport, který spojuje lidi a to je v souladu s filosofií Rakuten Viber, spojovat lidi bez ohledu na to, kde jsou. Jsme rádi, že můžeme podpořit místní běžeckou komunitu pomocí našich inovativních nástrojů a nabídnout všem běžeckým nadšencům naše komunikační kanály, kde mohou sdílet svojí vášeň,“uvedla Daniela Ivanova, ředitelka business development ve společnosti Rakuten Viber pro střední a východní Evropu.

Zdroj: Viber