Roztančené prsty v ženském klíně. Na co si dát pozor?

Jeden tomu říká prstění, druhý soulož prsty. Ale hlavně že všichni víme, o čem je řeč. Nebo ne? Tyhle chyby se snad dědí po generace!

sex

Nejen odborník na sexuální výchovu americké mládeže Paul Joannides vzdychá nad faktem, že muži svým prstům nevdechnou trochu smyslu pro humor.

Tohoto čistě pánského nešvaru si je vědoma i kdejaká lasička, které se jen tak bez přípravy vrazí prsteníček mezi nohy. „Na, holka!“ Jde to to i jinak? No jasně. Existují i mnohem účinnější techniky, na které si ještě rádi vzpomenete u večerního táboráku.

Jak si lehnout?

Nejprve ale zkontrolujte, jestli máte ostříhané nehty a zaujměte strategickou pozici. Mnoho žen vyloženě miluje, když si jejich partner lehne vedle nich a natáhne ruku přes tělo své roztažené tak, že dosáhne do rozkroku.

Pro vás je to výhoda, protože snadno vycítíte změnu svalovaného napětí, čili rozpoznáte znaky vzrušení (třeba tehdy, když sebou dotyčná začne škubat). Bude pro vás snazší reagovat na situaci, tedy přidávat nebo ubírat stimulaci podle vývoje událostí. A pak? Je třeba počkat na zelenou a začít brázdit dálnici.

Odstup, který se vyplatí

Zmíněný odborník mezi nejdůležitější zásady počítá to, že „vulva musí přijít k tobě“. To znamená, že se vždy začíná jemným, něžným mazlením na vnitřních částech stehen.

Dokud milenka neroztáhne nohy, nebo nezačne lačně pohybovat pánví, znamená to červenou. A co když se po prvním laskání lůno otevře? Jste oficiálně pozváni dál.

V tento moment není tak úplně nejvhodnější zaútočit přímo na citlivý klitoris. Nikdy neuděláte chybu, když se nejdřív pomazlíte se stydkými pysky a okolím okolo poštěváčku. Nebo třeba Venušiným pahorkem, který sídlí nad vulvou, v místech, kde se stydké pysky otevírají.

„Je to takové příjemné, když se chlapíci hned nevrhají přímo do štěrbinky,“ přitakává šestadvacetiletá Linda, která přiznává, že rozsah pohybů by pro začátek neměl být až příliš velký.

Hra na doktora

„Stačí citlivě a postupně vsunout prst a pohybovat se kolem dokola. O hlubší proniknutí si řekneme,“ radí těm, kdo si neví rady.  Prsty smočené ve vaginálních šťávách pochopitelně lépe kloužou, ale pokud je zrovna období sucha, pomůžou sliny nebo lubrikant. Vždycky ale platí, že tření bez tolik líbivé kluznosti není příjemné.

Snad i proto Paul Joannides radí vyzkoušet si malý trik a použít chirurgické rukavice. Sice to nezní moc líbivě, ale praxe předčí obavy.

Jejich hladký povrch tam vevnitř dělá dobře každé pochvě a jako vedlejší účinek se předejde podráždění prstů vinou kyselého vaginálního sekretu. (To pro případy, že budete prstění provádět fakt dlouho.) Pak už si s málem nevystačíte…

Kolik toho dostat dovnitř?

Postupně přidáváte na síle a až do té doby, než vám milenka roztaje před očima. Roztančit můžete i jeden, dva prsty navíc. Mimochodem, jak vypadá ideální počet?

„Zajímavé je pustit si za sebou několik pornografických videokazet s tematikou lesbické lásky. Zjistíte, že herečky, které v nich vystupují, prakticky vždycky vkládají svým partnerkám do pochvy dva prsty. Když sexuologové pokládali tuto otázku různým ženám v rámci jednoho z průzkumů, dotázané většinou odpovídaly, že dva prsty vevnitř jsou prostě nejlepší,“ popsal odborník ve své knize Sex je umět, chtít a vědět.

Chcete to vidět v obrázkách? Návodů na netu kolují desítky. A tohle je jeden z nich.

https://youtu.be/vZTiK0Xeavg

Hlavně ale, hrajte si. Fakt to má smysl. Vždyť sexuální průzkum portálu Mercury odhalil, že 28 % z 1 500 dotázaných považuje prstění za šestou nejlepší sexuální zábavu.

A co s prsty uvnitř děláte vy? Umíte si hrát?

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Drobnosti, které zpříjemňují sex

27 gifů, které vystihnou váš první sexuální zážitek