Robot pro orální sex. Co ucítíte, když se necháte zlanařit?

Orální sex je bezpochyby jednou z nejvyhledávanějších a nejúčinnějších sexuálních technik. I vy toužíte po neomezeném kouření na vyžádání, ale partnerka se k tomu moc nemá? Řešením je masturbátor s pusou. Vyplatí se tahle investice za téměř tři a půl tisíce?

Robot pro orální sex

S masturbátory se roztrhnul pytel. Ten určený pro orální sex vypadá jako termoska s ústy, která má místo střev kuličky. Pochlubit se může výměnnými vložkami ve střech velikostech (aby si vybral každý), funkcí intenzivního masírování (nikoli vibrování) a hlavně nenáročností na údržbu i držení.

Robot pro orální sex, který se v českých erotických obchodech nabízí za několik tisíc korun, není třeba držet. Nepotřebujete přirážet, nepotřebujete žádnou sílu. Stačí jen zasunout penis a užívat si péče. Jaká ta „péče“ ale je? Rozhodli jsme se pro test na vlastní kůži. Po objednání jednoho nejmenovaného kousku nastal den D.

Sexuální hračka, která zastane všechnu práci?

Masturbátor měří 22 centimetrů na výšku, průměr zařízení je 10 centimetrů. První, čeho si všimnete, je poměrně vydařená imitace kůže. Když strčíte prst mezi rty, cítíte se poměrně příjemně. Nastavení přístroje je přitom snadné. Jednoduše vezmete jednu z odnímatelných vložek, vložíte ji do stroje a přidáte několik kapek mazadla. Uvnitř orálního robota se pohybuje několik řad korálků stimulujících váš penis. Na spodní straně přístroje je přepínač, který umožňuje zrychlit nebo zpomalit rychlost zdvihu vnitřních korálků. Jako tohle všechno je pěkné, ale co pocity? O ty nám v redakci šlo především!

Když jste doma sami

Rozbalíte, nasadíte, zapnete a po chvíli analyzujete, co se to vlastně děje. Napětí v ložnici by se dalo krájet. Ale to zklamání! Ano, jedná se o jistý druh stimulace, která někomu může připomínat orální sex, ale pouze v případě, když si potrpíte na roboticky rytmické pohyby bez špetky změny a nápadu.

Milenka se aspoň sem tam olízne, podráždí varlata, nasměruje si špičku penisu do vnitřní oblasti tváře, saje, cucá a přejíždí jazykem od základny nahoru. Navíc si obvykle kořen penisu přidržuje rukou nebo ho rovnou honí, což je neméně příjemné. Ale tohle? Nápad to špatný není, ale chybí tomu lidský cit a variabilita.

Sex jako v autě

Na druhou stranu, není hned nutné robota pro orální sex zatracovat. Sice neposkytuje dobré kouření, o které se postará milující partnerka, ale umí aspoň vykouzlit jemný dotek, zaměřující se hlavně na horní polovinu penisu. Pokud vám nevadí šum, který mně osobně připomínal zvuk stěračů na předním skle, možná si střihnete i nějaký ten orgasmus. Dřív jak za 10 minut to ale nebude.

K nevýhodám přístroje řadím hlučnost, poměrně jemné pohyby, žádné vnitřní žebrování a monotónnost stimulace, k výhodám absenci baterií, stabilní konstrukci, dlouhou životnost baterie a použití na hands-free způsob. V každém případě by se ale výrobci měli zamyslet nad velikostí podobných hraček.

Převážně američtí recenzenti trefně podotýkají, že ačkoli se v manuálu píše o vhodnosti použití pro všechny standardní velikosti penisů, přijde jim, že jejich nádobíčko tam uvnitř nějak plave. To vám na sebevědomí vážně nepřidá! Takže ano, víc takových erotických pomůcek, ale možná až za pár let. Zdokonalení je v tomto směru ještě nutné.

Napadá mě ale, že lze roboty pro orální sex využít pro trénink výdrže. Pokud se vám zdá, že v posteli toho moc nepředvádíte, zainvestujte a naordinujte si osobní orální workouty, nebo na to jděte postaru a inspirujte se tipy v tomto článku. Každá vteřina se počítá!

A co vy, už jste zkoušeli nějaký z orálních masturbátorů?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Pomalý sex. Co to je a jaké přináší výhody? Není to předehra ani nedostatečná erekce!

Jak uzpůsobit svoji ložnici, aby přála sexu? Teplota vzduchu, vůně a další faktory, které ovlivňují kvalitu vašeho intimního života!