Jsou Češi chytřejší než realitní makléři? Otestujte se v nejrozsáhlejším online testu

Žádného makléře nepotřebuji, ten byt prodám sám levou zadní i bez realitky… Podobné heslo razí čím dál více Čechů, jejichž realitní sebevědomí v posledních letech prudce stouplo. Nutno však dodat, že se většinou jedná o sebevědomí falešné, protože prodat nemovitost není tak snadné, jako když se prodává nepotřebná věc na Aukru. Jestli na to máte, můžete otestovat v online kurzu, který vytvořila realitní kancelář MAXIMA.

makléři

Informačně bezcenné návody prodej neurychlí

Článků na téma „jak prodat byt“ je na internetu nespočet. Některé dokonce skutečně obsahují praktické tipy, které mohou proces prodeje nemovitosti nějakým způsobem zefektivnit – potíže je v tom, že čtenář neznalý skutečných poměrů oblasti realit snadno nabude dojmu, že vůbec o nic nejde. Jenomže jde, a to o hodně.

Prodat nemovitost těžké není, mnohem těžší je prodat ji dobře – a za přijatelnou dobu. A právě proto připravili odborníci z pražské realitky MAXIMA rozsáhlý online kurz, v rámci kterého zdarma radí, jak se s prodejem bytu svépomocí poprat.

Unikátní kurz je zdarma, a přesto k nezaplacení

Online kurz vám prozradí, jak funguje prodej bytu, na co si dát při prodeji pozor, jaké smlouvy budete potřebovat a spoustu dalších faktických věcí, které se ve většině plytkých návodů nedočtete. Za své know-how nechce MAXIMA vůbec nic (kromě e-mailu, který je podmínkou pro otevření kurzu). Co tím sleduje?

Férová česká realitka ukazuje všechny aspekty prodeje nemovitosti v reálném světle. Nenasazuje růžové brýle a nemaluje čerta na zeď. I proto kurz trvá 2,5 hodiny a dozvíte se v něm opravdu vše, co byste měli o dané problematice vědět.

Po absolvování kurzu pochopíte, proč prodej nemovitosti není pro každého a budete schopni odhadnout, jestli to zvládnete bez realitky, nebo se raději spolehnete na zkušenosti solidního makléře. Žádná z možností není špatně.