Ranní a noční erekce. Jak je to s nimi doopravdy? Batman poradí!

Když vám v noci tuhne, znamená to, že vaše potrubí je v tom nejlepším pořádku. Tak proč se to holkám nezdá? Z jakého důvodu musejí neustále komentovat ty pro ně záhadné erekce, na kterých se vlastními silami nepodílejí? Ať jdou do háje ty snobky. Tenhle zázrak nám nevezmou!

„Zdálo se ti o mně? Nebo snad o někom jiném? Přiznej barvu, hošánku!“ Tak nějak takhle to vypadá v mnoha ložnicích v momentě, kdy si ráno odhrnete deku, a mladá zmerčí vaše brko nastavené v pozoru. Nenapadne ji totiž nic jinýho, než něco vyhoudat a ohánět se erotickými sny, které bychom si sice přáli, ale bohužel, nejsou nám v souvislosti s tímhle přírodním úkazem přány. S erekcemi je totiž úplně jinak.

Jízda na horské dráze – zadáčo

Lehnete si do postele, projdete fází lehčího spánku, který vystřídá hluboký šlofík následován trochu zvláštním stavem označovaným jako REM (rapid eye movement), což fakt není ta americká rocková skupina. Tyto tři spánkové cykly se během jedné noci několikrát opakují (jedná se v průměru asi o pět cyklů za noc), přičemž pro tvrdé brko je nejdůležitější právě zmíněná fáze REM.

Prostě ho hlaď a říkej mu velkej…

Mnohé výzkumy ukázaly, že v této době je tělo docela dost dobře aktivní. Svaly, oči – všechno jede. Navíc se nám něco zdá. A co ta erekce? Je to tak, že tělo ovládá parasympatický nervový systém, který ji prostě nařídí v momentě, kdy si jeho oponent (sympatický nervový systém) dává voraz.

Mimochodem, REM fáze se dostává ke slovu normálně na sklonku noci, což vysvětluje nejen noční eskapády, ale i ty ranní. A výjimky defacto neexistují.

Když bude nuda

U každého zdravého muže se erekce ve spánku dostaví třikrát až pětkrát za noc. Ztopoření trvá vždy 25 až 30 minut. Pokud si myslíte, že jste z jiné planety a něco takového se vás netýká, proveďte malý test s asi třemi milimetry tenkým papírovým kroužkem nasazeným na penis v klidovém stavu. Pakliže náporu neodolá a ráno ho najdete na dva kusy, patříte mezi normální chlapy. Proč do toho jít? Věřte, že i taková prkotina vám docela dodá sebevědomí.)

Se sexualitou to však fakt nemá nic společného, což mladá doteď neví, nebo vědět nechce. (Asi ji spíš baví jen ty kecy okolo toho.) Hádanka pro ni? Proč jsou noční a popřípadě i ty ranní erekce užitečné? Za prvé, podle některých vědců udržují penis v kondici. Jak by řekl urolog Joseph Sonstein z univerzity Texas Medical Branch: „Je to snaha organismu o udržení zdravých sexuálních funkcí.“

Za druhé, vaše baba ty super tvrdý stavy s úplně s klidným svědomím může využít k sexu místo toho, aby je pouze komentovala. Ať nasedne a nechá těch zbytečností. Ostatně, může být ráda, že vám nestojí mezi lidma – a v převleku Batmana, což dokumentuje tohle video.

A jak to s erekcemi máte vy? Všímá si jich mladá?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

0 nejtrapnějších erekcí, které válcují internet!

6 způsobů, jak se vymočit s erekcí