Prochlapy.cz mediálním partnerem kongresu For Gastro & Hotel. Přijďte si to užít!

Sedmý mezinárodní veletrh hotelového zařízení a gastronomie FOR GASTRO & HOTEL se blíží a náš portál ProChlapy.cz se stal mediálním partnerem kongresu této významné akce. Tímto bychom vás jménem celé redakce rádi pozvali na tuto akci. Přijďte okusit nejen gastronomické zážitky!

Program veletrhu, jehož hlavním tématem je letos Chytré pohostinství, odstartuje 5. října a bude opravdu velkolepý a doslova nabytý přednáškami na aktuální témata, workshopy…

Na výstaviště PVA EXPO PRAHA v Letňanech tímto zveme všechny zájemce o gastronomii a hotelnictví z řad odbor­né veřejnosti, tak i běžné gurmánské nadšence a kulináře.

Nejen luxusní barmanská a kuchařská show!

Tento mezinárodní kontraktačně prodejní veletrh hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie přitahuje pozornost každým rokem na tisíce nadšenců z této branže. Vybírá a představuje novinky i moderní trendy ve vaření nejen v oblasti ingredien­cí, potravin a nápojů pro kuchaře, ale také moderní technologie a praktické vybavení interiéru.

Nebude chybět luxusní barmanská a kuchařská show! Odborný kongres pro profesionály z oblasti pohostinství letos přivítá i nejvýznamnější osobnosti tohoto oboru jak tuzemské, tak zahraniční. Letošní, již 7. ročník, přinese nově i téma výživových trendů, komplexní přehled novinek v oblasti zdravé výživy, představí mezinárodní kuchyni za účasti světových kuchařských celebrit.

V pátek proběhnou vášnivé debaty

Pátek 6. října přinese hostům celodenní program plný odborných přednášek, vášnivých debat a případových studií. Ranní program odstartuje blok přednášek na téma Chytré koncepty vítězí, v nichž se o svoje zkušenosti podělí Miroslav Bukva z Clarion Congress Hotel Prague a Roman Vaněk z Pražského kulinářského institutu. Dopoledne se hosté kongresu mohou připojit k panelové debatě na aktuální téma narovnání podmínek na trhu HoReCa, kterou bude moderovat prezident Asociace hotelů a restaurací ČR Václav Stárek. My vás ale zveme především na ukázky práce hvězdných jmen v jedinečné kuchařské a barmanské shows s ochutnávkou nazvaná Perfect serve nápojů: zážitek pro vaše hosty. Ta proběhne pod taktovkou Tomáše Kučery z Barlife.

Prestižní soutěž Kuchař roku ČR

Premiérový kongres startuje slavnostním galavečerem, jehož moderování se ujme herečka Markéta Hrubešová. Během něj se uskuteční vyhlášení prestižní soutěže Kuchař roku ČR 2017/2018, kterou pořádá Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Hosté se mohou těšit i na zajímavou přednášku hokejového kouče a psychologa Mariána Jelínka o motivaci a úspěchu ve sportu a v podnikání. V rámci doprovodného programu kromě této prestižní soutěže budou moci návštěvníci obdivovat práci šikovných mladých pekařů při soutěži PEKAŘ ROKU 2017 a profesionálové z oboru se budou moci akreditovat na odbornou celodenní konferenci s atraktivními tématy v odvět­ví HORECA.

Galavečera a odborného kongresu FOR GASTRO & HOTEL se mohou zúčastnit pouze podnikatelé z oblasti pohostinství, kteří se zaregistrují na portálu kongresforgastro.cz. Kapacita míst je omezena.

Podrobné informace z kongresu vám samozřejmě přineseme on-line.

Autor: red