Proč ženské milují vrahy, násilníky a gaunery?

Fritzl, Kajínek, Roubal, a nově i Kramný. Výčet jmen by mohl být mnohem delší. Padouši, násilníci, vrazi, kteří se těší ohromnému zájmu žen. Píší jim do věznice zamilované dopisy, chtějí se za ně provdat. Chápete to? Jasně, nelze to pochopit, přesto se to děje.

Už se o tom napsalo poměrně dost článků. Psychologové tvrdí, že některé ženy jsou prostě naprogramované na to, aby se jim zapálily lýtka zejména z lidí, kteří sedí za násilné trestné činy, nejlépe vraždy nebo znásilnění. Má to prý hluboké psychologické důvody. Ty ženské si myslí, že ti chlapi sedí vlastně nevinně, takže jsou pro ně takoví mučedníci. Mohou se o ně strachovat, snít o nich, psát jim dopisy, zároveň jim ti chlapi zcela evidentně nezahýbají, tedy leda tak se spoluvězněm. Je to asi podobný bizár, jako ženské, které jsou vysazené na alkoholiky. Ale tam je přece jenom šance, že život bude aspoň nějak rámcově fungovat větší, než u na doživotí odsouzených delikventů. Ostatně posuďte sami.

Když Fritzla miluješ, není co řešit

U Frtizla asi není moc co vykládat. Není asi nikdo, kdo by tohle jméno neslyšel. Extrémní hovado, jehož skutky byly natolik hrozné, že je tu ani raději nebudu vypisovat. Stačí napsat sklep, dcera, 7 dětí, 24 let. Chytit tuhle bestii v USA, tak se smaží na křesle jak hamburger na pánvi. Sluníčkáři Rakušani dávají maximálně doživotí, takže Fritzl bručí ve vězení. A světe div se, chodí mu tam poměrně dost dopisů od vlhkých i vdavků chtivých žen. Za tímto pánem nad hrobem, kterému je pětasedmdesát, chodí návrhy k sňatku. Konec zvonec. Všechny paní a slečny, které by si pana Fritzla chtěly vzít, doporučuji vzít na okružní jízdu po jeho děsivém sklepení. I když mám nepříjemný pocit, že u většiny by ani to nepomohlo.

Sexy mozek Roubal

Ivan Roubal zabíjel lidi na svém děsivém statku a házel jejich mrtvoly prasatům, takže se mnoho jeho obětí nikdy nenašlo. Byl nadprůměrně inteligentní, měl prý  IQ 112. Za pět brutálních vražd dostal doživotí, které si zpestřoval četbou milostných dopisů, kterých mu chodily do vězení celé štosy. Roubal vždy vinu popíral, označoval se za vězně svědomí, což jistě na mnoho fanynek působilo jako elixír lásky. Nevinně odsouzený intelektuál, to je terno a mluví se o tom, že za dobu svého věznění měl minimálně dvě přítelkyně. Zemřel loni v base, takže už nám k tomu moc neřekne. A desítky žen možná až dodnes kvůli němu roní slzy.

Český Hrabě Monte Christo

Král mezi zavřenými tuzemskými vrahy je Jiří Kajínek. Točí se o něm filmy, dokázal utéct z Mírova, svou vinu popírá a na rozdíl od předchozích případů se nad jeho záležitostí pořád vznáší stín pochybností. Zkrátka je to sympaťák, který, jak sám říká, se snaží poctivě odpovídat na všechny milostné dopisy. A že jich prý je. V tomto případě by se nějaké to poblouzněné ženské srdéčko nebo jiný orgán dal ještě pochopit. Kajínek je cosi jako Hrabě Monte Christo českého vězeňství a je možné, že jednoho dne se dozvíme celou pravdu o tom, jak to vlastně celé bylo. Mnoho žen by jistě v tu chvíli stálo po jeho boku.

Úplně nejvíc nejhorší partie na světě

Abychom nekončili tak vesele a hezky, máme tu jednu naprosto bizarní specialitu pro klub opuštěných otrlých srdcí. Paul Bernardo se svou ženou (!) v sedmdesátých letech unášeli, brutálně znásilňovali a vraždili školačky. Mezi oběťmi byla dokonce i manželčina třináctiletá sestra Tamm. Podávali jim drogy a pak celé dny prováděli něco mezi mučením a znásilňováním, které si nahrávali na kameru. Soudce později nařídil zlikvidovat všechny snímky, protože něco tak hrozného prý nikdy neviděl a nesmí to vidět ani nikdo jiný. Případ byl komplikovaný, značně se vlekl, ale nakonec oba hovadští manželé skončili na doživotí ve vězení. A co byste řekli? Zatímco manželka se od manžela ve vězení odvrátila, perverznímu úchylovi chodily a možná dodnes chodí stovky milostných dopisů. Pánovi, který prznil dvanáctileté dívky za pomocí nejrůznějších zemědělských a opravářských nástrojů, chtějí dát své srdce desítky žen. Přejeme hodně štěstí, dámy.

Proč? Nikdo neví

Vraťme se ale k počáteční otázce: proč ženy milují takovéhle bestie? Odpověď je, že jako chlap prostě nevím. Psychologové nějaké teorie mají, ale ve skutečnosti to neví nikdo. Ženy v práci přes den brečí, jak je dneska těžké narazit na sympaťáka co má práci, nepije a je hodný na děti, a pak večer píší zamilovaná psaníčka do vězení proplešlým pederastům.

Autor: Snaut

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Vraha ve vězení položí jeho právník

Proč se postavy v hororech chovají jako idioti?