Proč věnovat vlastní masturbaci víc času? Tohle vás šokuje!

Pánský nešvar moderního muže? Spěchá. Ve všem a všude. Bohužel se to týká i vlastní masturbace. Proč se jí o trochu víc věnovat? Bude z vás lepší milenec, a to z jednoho zásadního důvodu.

Už jste někdy jen tak z hecu počítali, kolik minut strávíte masturbací? Asi ne, co? Není čas, protože vždycky tolik spěcháte. To jste celí vy. Nemáte chvíli ani sami na sebe, čehož si všiml i známý americký psychoanalytik a sexuální poradce Paul Joannides. Právě on říká, že co muž, to naprosto zbytečné a bezdůvodné spěchání u onanie. (Jeho slova potvrzují i známí výzkumníci Masters a Johnsonová z univerzity v Chicagu, kteří zjistili, že 75 % mužů je schopných dosáhnout orgasmu po dvou minutách masturbace.) A důvod?

Ejakulační pudy

Nikdo nechce být přistižen, takže dělá, co mu síly stačí, aby byl co nejdřív v cíli. A taky všichni chtějí dostat všechno hned – a bez čekání. Pak je tu i otázka soukromí, které leckde chybí. Takže se vlastně dá pochopit, proč to průměrný chlapík z nuly na sto vytáhne za několik vteřin, jenže… Je to tak dobře?

Přes horu nevidím les

Podle výše zmíněného odborníka, pokud se muž při sebeukájení soustředí pouze na rychlost v kombinaci s tichým projevem, značně se ochuzuje. „Tělo se stává netečným ke všemu kromě co nejrychlejšího vyvrcholení a muž potom nedokáže vychutnávat jemnější nuance nádherné slasti, které nabízí sex s partnerkou,“ nechal se slyšet. V překladu to tedy znamená, že „rychlomasturbace“ otupuje! A teď, babo raď. Zpomalit! Jasně.

Jako puberťáci v nejlepších letech

Místo okamžitého sáhnutí do rozkroku při každé masturbační chvilce se doporučuje soustředění na doteky nebo masáž jiných částí těla. Tak si všímejte, jak vám naskakuje husina, co s vámi udělá tohle a tamto. Později z toho budete těžit. Připomenete si totiž, že sex není jenom rozkrok, nýbrž že se jedná o aktivitu celého těla.

Věnujte masturbaci víc času a zůstávejte v předejakulační zóně déle než obvykle. Opět poznáte, jak to celé funguje, a navíc… „Může vám to pomoci prožívat hlubší úroveň intimity, až budete s partnerkou,“ apeluje Paul Joannides. Pokud zpomalit neumíte, tady jsou tipy, jak si neplést masturbaci s velkou pardubickou.

  • Experimentuje v sevření, poloze prstů, rozsahu a rytmu pohybů. Jistě vám něco z toho dělá méně dobře.
  • Ruční práci zkuste bez lubrikace, která přináší hlubší prožitky. Ta suchá vás může trochu zbrzdit.
  • Masáž žaludu otevřenou dlaní je příjemnou aktivitou, která se od klasických tahů nahoru a dolů liší tím, že sice je příjemná, ale nedožene vás k vyvrcholení v první minutě. (Obecně platí, že jakákoli masáž genitálií umožňuje propojit fyzicky příjemné pocity v rozkroku s vjemy z jiných částí těla.)
  • Na stahování předkožky se hned ze začátku vykašlete, zvyšuje citlivost penisu.
  • Tření penisu o břicho taktéž patří ke způsobům, jak začít akci, aniž by stíhačka vystřelila bez odpočítávání.
  • Zapomínat by se nemělo ani na varlata. Aplikujte na ně masáž a příslušné hmaty, o kterých později můžete poučit i partnerku.
  • Hrajte si sami se sebou a neveďte pouze privátní jednání mezi vámi a penisem. Účastníků schůzky může být víc. Co třeba přizvat bradavky, vnitřní stranu stehen, krk…? Vlastně cokoli a kohokoli.
  • Myslete na to, že váš pokrok rovná se partnerské zlepšení vás obou.

Jo, a pokud umíte anglicky, mrkněte na tohle poučné video, jaký rozdíl je mezi mužskou a ženskou masturbací. Veškerá romantika jde stranou…

A jak dlouho to trvá vám, než se uděláte?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Proč je lepší masturbace než sex?

Pravda o masturbaci. Škodí nebo ne?