Proč se vykašlat na mladší partnerku a pořídit si starší

Obecně panuje názor, že by si měl muž hledat mladší partnerku. Toto zavedené dogma mělo vždy své opodstatnění. Muž bývá hlavou rodiny, měl by jí živit a rozhodovat. Tyto standarty jsou však v dnes už dávno nabourány. Proč? To vám povím, když mě necháte domluvit.

Mladší partnerka: Méně použitélné zboží

Ženy mohou vydělávat víc než muži, být samostatné a nezávislé. Je tu ale další problém, a tím je, že se mladé holky stávají nějak „méně použitelné“. Mohou za to trendy současné doby i styl dnešní výchovy. Přehršel možností a zábavy je tak obrovský, že dospívající slečny jednoduše nemají čas zabývat se přízemními hodnotami, které měly na starosti v minulosti. Ale ano, jsou dívky, které umí uvařit, poklidit, umí mít zodpovědnost, je na ně spoleh a chápou, co je to přijít někam včas. Ale pravidlem to dnes nebývá, spíše naopak. Co má pak chlap chtít od dnešní mladé borky?

  1. Domluvíte si v pondělí schůzku na čtvrtek večer a ona ji zprávou zruší hodinu předtím.
  2. Přijdete večer z práce, uvařeno není a v ledničce je zbytek másla, půlka okurky a kečup. A vaše koťátko bylo celý den na facebooku.
  3. Názor na události ve večerních zprávách z ní nevydolujete, zato má jasnou představu, kam byste měli jet v létě na dovolenou. Za vaše prachy.
  4. Často se na vás vykašle, protože kámošky mají prostě přednost. Nejdůležitější je pro ni mít nový mobil a nejlepší způsob trávení volného času poflakování se po nákupním centru, přičemž nákup není hlavním cílem.
  5. Knihy nečte vůbec a dokonce se tím chlubí!
  6. Navíc se jí ještě líbí současná středoproudá rádoby muzika, co se hraje v rádiích, a to už je totální konec.

Sex je tabu!

Slavné to není ani v sexu, a to je nejspíš ta nejhorší část. Jistě, jsou mladé dračice, které ví jak na to, ale od mladých holek se chlap dočká převážně chladného a pasivního přijetí a podobně chabý je i celý akt.

Třicátnice: Žhavé zboží!

Ten pravý punc získávají ženské až kolem třicítky a dál. Taková žena většinou hravě dovede všechno výše zmíněné.

  1. Není problém zeptat se jí na názor a dostat odpověď.
  2. I když přijde z práce večer, umí narychlo udělat chutnou večeři ze surovin, které jsou zrovna ve skříňce.
  3. Většinou už má nějaké to dítě a díky tomu se chová mnohem zodpovědněji.
  4. Také se nebojí manuálních činností, klidně se pustí do stěhování nábytku, malování pokoje nebo do zahrádky.
  5. Stejné je to i sexem, do kterého se dokáže pustit s vervou a umí si ho náležitě užít, na rozdíl od mladších kolegyň, které ještě nepřišly na to, o čem to je. Klidně vezme věci pořádně do rukou a chlapa pořádně vykouří nebo dokonce vyhoní, což je u pipinek mezi 18-25 i více tragický nedostatek. Jednoduše to vůbec neumí a neví, jak na to.

Po čem muži touží? Po samici!

Pořádná samice zkrátka nabídne muži vše, po čem touží. Chlap musí pouze přijmout fakt, že už jedno dvě dítě má, a pokud ne, bude ho co nevidět chtít po něm. Ale není snad lepší vyzrálejší a zkušená máma pro potomka, než životem nepoučená naivní nanynka?

Autor: Eduard Havel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Čím tě pořádná MILFka jednoznačně dostane?

Věci, které musíte znát, pokud se chcete natáčet při sexu