Proč je hokej lepší než ženská?

Hokej milujeme. Že ale přeháníme, když tvrdíme, že je lepší než ženské? Tak sledujte!

Proč je hokej lepší

Přerušení

Hokej se přerušuje poměrně často. Stačí vám na to píšťalka. Zkoušeli jste někdy přerušit tu vaši? Nebo na ni dokonce pískat? Tak vidíte!

Rychlost

Hokej je nejrychlejší kolektivní sport na světě. Ženské jsou cokoliv, jen ne nejrychlejší! Vzpomeňte si třeba, co se jenom načekáte, když máte spolu někam jít.

Cena

Ani lístek na finále NHL vás nebude stát tolik, co nejlevnější ženská. S tím se prostě smiřte!

Pěsti

Když dojde na pěsti na hokeji, většinou to představuje zajímavou podívanou a pořádný adrenalin. Pokud na ně ale dojde doma, může to být sice taky adrenalin, ale rozhodně ne takový, o jaký byste stáli.

Letní přestávka

Na hokeji je super, že se 4 měsíce v roce vůbec nehraje. Člověk se pak na něj o to víc těší a užívá si ho. Ženská žádnou přestávku nemá. Je pořád, a to i když na ni absolutně nemáte náladu!

Emoce

Na hokeji jsou vždycky nějaké. Radost z gólu, naštvání po faulu a podobně. U ženské je to sice také tak, ale zatímco na hokeji emoce vybijete negativně i pozitivně vy, v přítomnosti ženy se okamžitě stáváte tím, na kom jsou emoce vybíjeny. A znáte ženské!

Televize

Upřímně! Vy byste vážně zvládli koukat na ženskou přes dvě hodiny v televizi? Vždyť ani na to porno se tak dlouho koukat nevydržíte!

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Šílenství na čtyřech kolech. Tohle neznáte

Proč milujeme fotbal víc než ženský