Proč by vám to už po třicítce nemělo klapat v posteli?

V pubertě si každé ráno i celý den až do večera na nedostatek sexuální tužeb rozhodně stěžovat nemůžete. Takže koho by napadlo, že až dosáhnete třicítky, nebudete mít pořád stejnou chuť na sex? Stát se to ale může i těm nejlepším.

Všem mužům po třicítce začíná každý rok klesat hladina testosteronu asi o 1 %. V  důsledku toho se jim poté zhoršuje fyzička a vadne chtíč i sexuální výkonnost. Loučit se s nimi ve svých třiceti ale nadobro nemusíte. Je však nutné udržovat si testosteron v přirozené hladině. Napomáhá k tomu například konzumace kvalitního doplňku stravy ProMan Plus.

Ve třiceti letech se chlap ocitá ve svém nejproduktivnějším období života, exceluje v práci, zasadí strom, staví dům a samozřejmě plodí a množí se. Je tedy paradoxní, že v sexu může najednou pokulhávat a v sexuálním dovádění přestává stačit i své partnerce. U většiny žen se totiž za vrchol sexuálního života považuje období kolem třiceti let.  Mužům v tomto věku však hladina testosteronu, hormonu produkovaného do těla varlaty a nadledvinkami, postupně klesá. A protože testosteron ovlivňuje vaši sexuální výkonnost, fungování metabolismu i růst svalstva, není divu, že se vám v důsledku jeho nižší hladiny už nechce skotačit v posteli jako dříve. Dokonce se pak můžete cítit i více vyčerpaní a náladoví.  A bohužel, začnete mít i mnohem větší problém vyrýsovat si svaly. Jsou to projevy andropauzy – mužského přechodu, které vám začnou po třicítce komplikovat kvalitní sex a ubírat na kráse a energii. Naštěstí proti nim můžete účinně bojovat, a to udržováním přirozené hladiny testosteronu.

 Pomoci může pravidelný trénink, dobrá životospráva, zdravý jídelníček i pravidelná sexuální aktivita. Zamezit úbytku testosteronu kromě toho pomáhá také konzumace výživového doplňku ProMan Plus od firmy NaturaMed Pharmaceuticals. Jeho jedinečné složení z bylinek, minerálů a vitaminů podporuje normální funkci metabolismu, tvorbu svalů i sexuální výkonnost, a pomáhá tak mužům, aby si nadále udrželi svou mladistvou energii a sílu. Více informací získáte na bezplatné lince 800 10 40 40 nebo na www.promanplus.cz.

Komerční prezentace