Priváty: jak to v nich dnes chodí? Co všechno můžete na internetu najít?

Najít si prima zážitek na jednu noc dnes není žádný problém. Co když si ale nechcete dělat zbytečné nepříjemnosti s milenou, která vás vydírá, protože jste ji dovolili zamilovat se do vás, ale jasně dáváte najevo, že od své ženy odejít nehodláte? Nebo chcete zažít jen něco neobvyklého? Splnit si tajné touhy? Pak je čas zavítat na privát. Tady se vám tohle rozhodně nestane.

Nová doba nové možnosti

Předně je třeba říci, že online seznamky zásadně změnily způsob, jakým si lidé hledají své sexuální partnery. Ale velká nabídka seznamovacích služeb dostupných může nás chlapy v Česku zmást a ztěžuje nám výběr vhodného protějšku. Tak jsme se rozhodli, že vám to trochu ulehčíme.

Veřejný dům je lepší pro pánskou jízdu

Zatímco jedni z nás, kteří si chtějí užít nezapomenutelnou noc někde ve víru velkoměsta s bandou mužských přátel, jiní dávají přednost většímu soukromí. Ten vám dá určitě návštěva privátu. Ne že by veřejné domy nenabízely dostatečný požitek nebo omezené služby. Můžete se jen pobavit, dopřát si příjemnou sexy konverzaci i s několika atraktivními ženami najednou nebo vklouznout do vířivky s obnaženou kráskou a nechat se konejšit a unášet nespoutaně nocí. Můžete si dopřát i další zajímavé zážitky od specializovaných masáží s bonusem až po nejrůznější uspokojení vašich nejtajnějších představ.

Privát vám nabídne víc soukromí

Ale pokud nedáte na publikum kolem a chcete všechno tak nějak soukroměji, je privát určitě lepší volba. Dnes už si můžete na internetu vybrat přímo vaši vyvolenou. Rozhodnout se dopředu, co vlastně chcete, po čem toužíte včetně nejmenších detailů týkajících se právě partnerky. Vyfiltrujete si jednoduše, jak velké by měla mít přednosti, na co se specializuje, co všechno vám je schopná nabídnout a hlavně – kolik vás to bude stát.

Jak to chodí na privátu?

“Klient reaguje na fotky a text, který mají dívky v konkrétních inzerátech nebo medailoncích. Pak zavolají, objednají se na  konkrétní čas a dorazí. Když přijede, chvíli se posadíme, popovídáme si o jeho přáních, domluví se cena, pokud už předem tohle neprobereme po telefonu. Jsou tací, co se hodně ptají předem. Základní ceny bývají i na internetu,” popisuje Dana, která tuto službu provozuje už roky. Každý má možnost se osprchovat, to je podle ní běžná rutina. Platba zpravidla probíhá předem, aby se předem vyhnulo nějakým sporům nebo nedorozuměním.

Stálí klienti mají privilegia

Pokud se vám všechno zalíbí, spadnete patrně do kategorie “stálý klient”. A ten má své neocenitelné výhody. Jednou z nich je třeba možná platba na fakturu se splatností. Můžete také dostat zajímavou slevu. Někdy vám dívka dovolí naopak bonus zdarma.

Nesvlékne se, dokud nezaplatíte

Ani ženy provozující privátní služby to nemají v oboru lehké. A pokud narazíte na takovou, která už se “spálila”, bude dost nekompromisně trvat na některých postupech. Např. že vždy zaplatíte předem i jako stálý klient. Že se před vámi poprvé nesvlékne, dokud nezaplatíte.

Podle zkušeností některých z nich přibývá klientů, kteří se přijdou jen zadarmo podívat na svlečenou ženu. Chodí to prý tak, potvrzuje Dana, že si klient diktuje, že napřed musí vidět dívku svlečenou, prý aby viděl, co kupuje, a když poslechnete, pokochá se pohledem a řekne, že se mu nelíbí. Je jasné, že mu šlo jen o to vidět ji nahou naživo. Díky tomu jsou k dispozici na internetu i nahé fotky, zejména těm zaregistrovaným, kteří projdou jistým prověřením. Tady je podobná debata před načatým večerem zbytečná. No co, i tyhle krásky se musí bránit proti neplatičům.

Co, když se vám nepostaví

“Já jim říkám problémoví muži,” komentuje Dana. Podle ní právě takoví klienti v normálním životě často neobstojí, a proto chodí do privátu. Profesionálky si samozřejmě v takovém případě ví rady a většinou použijí osvědčené metody, díky kterým většina klientů nakonec odchází se spokojeným výrazem.

Problémy mívají i mladíci

Takový problém neřeší nutně jen starší a věkově pokročilí. Často jsou to i mladí kluci. Problémem muže být alkohol v krvi, nebo aktuální stres, momentální problémy v životě, které se zaručeně projeví v připravenosti k sexu. Tady Dana ordinuje naopak ženám v privátu trpělivost. Je třeba jít na to pomalu, uvolněně a nenechat se klientem odradit, že se na to vykašleme. I tak se prý občas stane, že se to nepodaří. Ale to jsou výjimky. Spíš jsou muži překvapeni, že to najednou jde. Může to být tím, že si muž myslí, že už není schopen, ale přitom na vině mohou být nejrůznější důvody. Nová zkušenost jim dodá sebevědomí. A někdy i ukáže cestu za kvalitnějším sexem.

Specializované servery pro sexuální služby

Nemusíte hledat ve veřejných inzerátech v tisku. Na specializovaných serverech najdete spoustu informací i podrobné podmínky. Jedním z takových je i bezpasaka.cz. Tady si vyberete nejen službu, o kterou máte zájem, partnerku, ale získáte na ní i přímý kontakt, kde se společně domluvíte, jak váš relaxační čas bude vypadat. Cenu si také můžete pro jistotu nechat potvrdit, abyste následně nebyli překvapení. Výhodou takových serverů oproti klasickým veřejně inzerovaným privátům je, že máte jistotu, že žena skutečně existuje a že vypadá jako na fotce. Jednotlivé dívky jsou totiž prověřené stejně jako jejich kontakty. Opravdu vás tedy nečeká nepříjemné překvapení ani na začátku večera ani na jeho konci.

Když nechcete chodit daleko od domova nebo hotelu

Jsou mezi námi tací, kteří nechtějí ani chodit daleko od domova. Nebo se vydají na služební cestu a hledají zážitek v jiném městě, kde to absolutně neznají. Tady existuje další vychytávka. Vyhledávání s pomocí GPS podle polohy, kde se právě nacházíte. Stačí se jen přihlásit, zadat pár údajů a všechno se elektronicky odbaví za vás, přesto naprosto diskrétně. A pak už je čistě na vás, zda vás některá z nabízených krasavic zaujme natolik, že se za ní vydáte a zažijete skvělý večer.

Autor: MČ

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Real dolls. Kolik platíte v bordelu s panenkami?

Poprvé ve veřejném domě. Připrav se na tohle!