Pravidla masáže. Jak a kam si položit ženskou?

Příjemné hmatové podněty uvolňují v těle endorfiny, které podporují vznik pocitu blaha a napomáhají k obnově sil. Jako bonus po nich ta vaše bude mít náladu na sex. Když ovšem nic nepokazíte. Víte, kam a jak si ji položit, aby všichni byli spokojení?

Podle celorepublikového výzkumu sexuálního chování Čechů patří mezi nejčastější sexuální aktivity soulož (říká 66 % mužů a 63 % žen) a masturbace (14 % mužů, 7 % žen). Někde v dáli je ještě mazlení (6 a 9 %). Nechybí vám tam něco? Kde je třeba masáž?

To je ta věc, přes kterou to člověk bere, když by sice zasouložil rád, ale jeho protějšek se na to moc netváří. Masáž je ale vhodná i v jiných případech. Kdejaký sexuální terapeut ji doporučuje z mnoha důvodů.

Předehra i dohra aneb co kdo chce

Třeba britská „intim guru“ Linda Sonntag tvrdí, že masáž se dotýká stejnou měrou emocí i těla a pomáhá zbavit se duševního i fyzického stresu. Nejen podle ní tahle strategie dokáže ulevit od napětí a odstranit z tělesných tkání toxiny, vyplavené stresem během celého dne.

„Jakmile se vaše partnerka zcela uvolní, můžete obrátit pozornost k jejím erotogenním zónám,“ klade důraz na správný postup. Že z toho celého procesu pořád máte „hopsinky“? Není důvod… Když budete ctít základní pravidla, jenom tím získáte!

Jak nebýt za blbce?

Najděte místo, kde budete mít alespoň půl hodiny nikým nerušeného klidu. Vypněte vyzvánění na telefonu a ujistěte se, že místo, které jste vybrali, je pohodlné. Přece jen, ona na něm bude poměrně dlouho dobu odpočívat, tak ať není ještě v horším stavu, než na začátku.

Mezi vhodné adepty se řadí postel, pohodlná podložka na zemi nebo rovnou masážní lehátko, pokud máte k dispozici. Pod roštěnku dejte ručník – aspoň si nebude dělat starosti s tím, že někde něco ukápne. Pro jistotu si k ruce připravte ještě jeden náhradní. V zápalu boje jako když ho najdete. Navíc tělo při masáži snadněji vychladne, tak ručník můžete použít i na přikrytí.

Správná pozice jak klíčový začátek

Každopádně teplotu místnosti hlídejte. Pro dokreslení atmosféry přidejte pár svíček, což všechny štěrbinky milují, a ztlumte světlo. A teď to přijde. Vždy začínejte masáž v lehu na břiše. Ženy se totiž vleže na zádech cítí velice zranitelné, a proto je lepší začínat tímto způsobem!

Je nutné ženám prvotně třít právě záda, protože jedině tak uvolníte tvrdé zauzleniny napětí, které kazí jejich náladu na sex a věci s ním související. Takže nejdřív záda, pak přetočení a zbytek těla. Kapišto?

Kde sebrat odvahu?

Prsty a rukama hnětejte všechno kromě spodní části zadečku, prsou, bradavek a pohlavních orgánů. Časově to vychází 15 minut na každou stranu těla, ale ne, proboha, abyste hlídali hodiny. Jedná se pouze o informační údaj. A propos, o masáži nemusíte vědět vůbec nic. Jde pouze o ruční hlazení a laskání. Dotýkejte se té svojí způsobem, jaký by se vám při sexu líbil, ale odpusťte si okatá sexuální gesta. Co můžete (ale nemusíte) vyzkoušet?

Manuál pro správný chlapy

Klekněte si rozkročmo nad záda svojí klisničky tak, abyste měli příjemný intimní kontakt. Začněte tím, že se předkloníte a zpracujete její krk pevným tlakem. Používejte palce a prsty a opravdu se uvolněte. Myslete na to, že o vás nejde. Snažte se být neviditelnými, pouze poskytujte intuitivní pohyby rukou – nic víc.

Pak se zaměřte na jedno její rameno. Prohmatejte obrysy kolem lopatky a cestou vyhlazujte všechny nerovnosti. Zvedněte rameno a rotujte jím, přitom druhou rukou stále zpracovávejte svaly. Opakujte na druhém rameni.

Znovu roštěnku obkročte a propracovávejte se nahoru a dolů po jejích zádech širokými klouzavými pohyby, tlačte svaly dlaněmi směrem k šíji, potom táhněte dlaně s roztaženými prsty zpátky dolů. Několikrát opakujte. Masáž zad zakončete hmaty, které postupují od středu zad nahoru a dolů (a končí na bocích).

Partnerku otočte, pokud se vám to bude zdát vhodné, a prohnětejte ještě něco vepředu. Vyhněte se dvojčatům – aspoň prozatím. Pokud bude mít zájem o sex, poznáte to, jinak nepřekračujte hranice. Když už jsme u nich, co byste dělali, kdyby se vám místo klasického maséra nabídla holka svolná k zásunu? Odmítli byste ji? Mrkněte na video, kdo odvahu má a kdo ne!

https://youtu.be/QtZHMH06Qfk

Víte, že…

Vonné masážní oleje patří k základům. V případě, že tápete, který vybrat, soustřeďte se na ty, které obsahují skořici (povzbuzuje a funguje jako afrodiziakum), růži (uvolňuje), jalovcové bobule (podpora dobré nálady, odstranění únavy) či cedrové dřevo (afrodiziakum).

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Horká zábava na září. Masáž stydkých pysků!

Nácvik techniky stisku. Jak při sexu vydržet co nejdéle?