Praha má dalšího multimilionáře! Díky náhodnému tipu

Ve Sportce padla během krátké doby další rekordní výhra. Po šťastlivci z Ústecka, který získal přes 200 000 000 Kč, si nyní sázející z Prahy vyzvedne 96 893 168 Kč! Od pátku přibylo v České republice díky hrám Sazky celkem 5 nových milionářů. Jedním z nich je také výherce druhého pořadí v Eurojackpotu, který se může těšit na necelých 6 000 000 Kč.

Čerstvý multimilionář vděčí za výhru náhodnému tipu, který podal den před losováním v pražské trafice. Sázenka na 4 sloupce a doplňkovou hru Šance pak vytvořila příjemnou rovnici: za 100 korun výhra téměř 100 milionů korun.

„Dveře s výherci rekordních částek se v Sazce opravdu netrhnou. Dnes jsou to pouhé 3 týdny, co si svou stamilionovou výhru vyzvedl výherce z Ústecka a my už se těšíme na dalšího sázejícího, kterému včerejší losování ve vteřině změnilo život,“ říká mluvčí Sazky Václav Friedmann a dodává: „Připomínám, že výherce má nyní 35 dní, aby se o svoji výhru přihlásil. Následně mu ji Sazka celou pošle na účet, který si výherce určí.“

Tato výhra se řadí do první desítky nejvyšších výher, které kdy v historii Sportky padly – konkrétně zaujímá deváté místo. Velice zajímavou částku nabídl také páteční Eurojackpot. Tiket za 120 korun přinesl sázejícímu 5 970 801 Kč. 

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Největší skupinová euforie? Hromadná výhra v loterii!