Poševní sekrety. Víte, co lížete?

Abyste si sex dokázali doopravdy užít, nesmí vám vadit vlhko a kluzko, neboť okolo šplouchají nejrůznější tekutiny. Mezi ně patří hlavně ženské milostné šťávy. Z čeho jsou a proč je ochutnávat co možná nejčastěji? Tohle vás šokuje!

Kdo neumí plavat, neměl by skákat do rybníka. A každý ví, že co štěrbinka, to unikát, který produkuje větší než malé množství tekutin. Ve stavu erotického vzrušení zvlhne některým ženám pochva tak, že si musí vyždímat kalhotky, zatímco jiné při stejném stupni vzrušení zůstávají suché.

Některé ženy zase vlhnou s různou intenzitou v různých fázích menstruačního cyklu. A co se týče oněch záhadných šťáv, víte, co obsahují? Máte vůbec představu o tom, co ochutnáváte, když jazykem rejdíte v jejích kalhotkách?

Pochva, která si značkuje teritorium

Vědci zjistili, že poševní sekrety u zhruba jedné třetiny žen obsahují určitý typ řetězců alifatických kyselin známých jako kopuliny. V překladu to znamená, že se jedná o organické chemické sloučeniny schopné zaútočit na čichové buňky toho, kdo strká nos do dámského rozkroku.

Vaginální sekrety jsou něco jako pachový podpis, což věděly už i francouzské prostitutky, které si strkaly prst do pochvy a „vlastní parfém“ nanášely za ucho, aby přitahovaly zákazníky. Nutno uvést, že pach jako takový se někdy a u někoho mění v závislosti na menstruačním cyklu.

Dneska smrdíš, drahá!

U zbylých 66 % žen štěrbiny mají stále stejný odér bez ohledu na to, jestli je pátek, sobota, neděle, novoluní, úplněk nebo ovulace. A co má znamenat to, že zatímco jedna samička chutná skvostně, i když ne přeslazeně, zatímco ta druhá odpudivě? To máte tak…

Hodnota pH se na povrchu lidského těla pohybuje většinou v rozmezí od 6,0 do 7,0. Ne tak v pochvě a na pohlavních orgánech. Zde pH kolísá mezi 4,0 až 5,6. Vyšší kyselost je způsobena obsahem kyseliny mléčné v poševním sekretu a napomáhá likvidaci škodlivých bakterií, které mohou způsobit celou řadu nepříjemností od zápachu rybiny až po vaginální infekci. A teď přijde ta největší jobovka!

Kdo nelíže, není chlap!

Poševním šťávám se někdy říká „poševní med“, a světe, div se, někteří ho velmi, velmi doporučují ochutnávat co možná nejčastěji. Třeba vědci v San Diegu tvrdí, že med poševní je stejně zdravý jako med včelí, ale první jmenovaný neobsahuje glukózu, navíc je snadněji stravitelný a nadmíru léčivý. Aspoň tak to tvrdí profesor Silvio Dualibi, který tento typ milostných šťáv podrobil analýzám.

Podle něj má nejlepší ozdravný účinek tekutina ženy, jež souloží častěji. Údajně čím více má milenka orgasmů, tím víc je v poševním sekretu medových složek. A to je informace, která se s nástupem období nachlazení a chřipek nadmíru hodí. Platit by tedy měla informace, že pokud budete v každé volné chvilce praktikovat cunnilingus, zvýšíte si tím imunitu a vyhnete se různým onemocněním.

TIP: Pokud chcete svou jazykovou obratnost dále vylepšit, přečtěte si článek Jak lízat vagínu. Projdete si základní zásady práce s jazykem, zapojení prstů i nejlepší polohy, kdy se do lízání pustit. Přítelkyně bude vděčná.

Tak schválně, jestli vám tenhle argument projde, když ho řeknete doma… Na výmluvy druhu, „už jsem na to stará“, nedejte. Produkce poševního medu není ovlivněná věkem, nýbrž hormonálním stavem dotyčné, takže pecka!

Víte, že… V České republice podle statistik orální sex pravidelně provozuje asi čtvrtina mužů a žen. Tuto techniku nikdy nevyzkoušelo zhruba 15 % české populace, což se po zjištění, že je to lepší než tablety na chřipku, jistě změní.

Takže, které pozice vyzkoušíte? Mustr ve videu!

https://youtu.be/f_-1HVDJ3ps

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Je až příliš vlhká? Takhle se v jejím v rozkroku neutopíte!

Mají vůbec ženy orgasmus? Pravda děsí!