Pomůcky pro nadšené gynekology. Co a kde normálně koupíte?

Obdivujete ženské tělo a chcete se o něm dozvědět víc? Beze všeho, v erotických shopech hledejte pomůcky s názvem clinic. Co všechno se díky nim naučíte?

Určitě vás někdy zajímalo, co se doopravdy děje u gynekologa. Ať už jste byli okouzleni výhodami tohoto povolání, nebo vás prostě jen láká vidět to, co je normálně skryto, jedná se o běžnou zvědavost. Pravda je taková, že gynekolog při vyšetření používá víc nástrojů, než znáte, ale jen s některými bývá zábava. Naštěstí pro vás si ty „některé“ můžete běžně koupit a přinést domů. Defacto za hubičku. Kde se dají sehnat?

Gynekolog bez titulu

Když zavítáte do erotického shopu a vydáte se do oddělení s názvem clinic či česky „klinik“, nejčastěji objevíte základní dvě sekce pomůcek. 1. vaginální a anální zrcátka a sprchy, 2. hygienické sady na výplachy obou otvorů, klystýry. Záleží na vás, čemu se chcete podívat na zoubek. Jo do vaginy? Není problém! Tam uvidíte nevídané!

Věc, která umožňuje mnohé pochopit

Ačkoliv je děložní čípek ukryt hluboko v útrobách, lze jej snadno pozorovat pomocí zařízení zvaného speculum. Je to cukrářským kleštím podobný nástroj se zrcadlově leštěnými kovovými lopatkami, které gynekologové vkládají do lůna a s jejichž pomocí oddalují od sebe poševní stěny a současně nahlížejí dovnitř.

Roztahovač poševních stěn. Foto: Archiv firmy

Dělí se na plastová (jednorázová) a kovová. Právě ta druhá nabízí každý dobrý sexshop, a to v orientační ceně okolo šesti až sedmi set korun. Při jejich použití se vám naskytne hluboký pohled do ženských intimních partií, který vám může vyrazit dech.

Anální speculum už tak velkou zábavu nenabízí, ale kdybychom ho v souvislosti s touto kapitolou nezmínili, byli bychom za exoty. Ano, speciální nástroj pro rozvírání prdelek existuje. Stejně jako klystýry, které pravděpodobně dobře znáte minimálně z vyprávění. Proč právě je taky vyzkoušet?

Zřejmě lepší oddíl

„Já klystýr s partnerkou provádím už spoustu let, a to hlavně před análním sexem. Ona si připadá čistá, a já mám hned lepší pocit z dobře vykonané práce,“ směje se čtenář Luděk, který si tuhle předehru nemůže vynachválit. Přidáte se k němu?

Spousta párů pojímá (i vzájemně provedený) klystýr jako velmi intimní a skoro až duchovní věc, na kterou se posléze nabalují příjemné zážitky snoubené s důkladně provedenou hygienou.

Snadno skladné, omyvatelné a často i docela elegantní anální i vaginální sprchy a klystýry patří k něčemu, k čemu však musíte v rámci sexuálního života dozrát. Myslíte, že je ten správný čas? Tak to se vám budou hodit následující informace.

Ty obyčejné klystýry z lékárny jsou levnější (klystýrovací balonky vyjdou už na nějakých 85 korun), ale aby vaše gynekologické hrátky měly úroveň, spíš si obstarejte nějakou bytelnější, vhodnou sadu působící profesionálnějším dojmem (okolo 540 korun), které se vaše štěrbinka při výstupu na kuchyňský stůl zastupující vyšetřovací křeslo nezalekne.

Zároveň zapomeňte na domácí kutilství a používejte pouze bezpečné nástroje, nikoli hadičky od sprchy a podobný atrakce. Mohlo by se totiž stát, že ta vaše po špatné zkušenosti s vaší horlivostí neroztáhne už ani pysk. Tak šťastné zážitky při vyšetření!

A jak to máte vy, rádi nahlížíte pod povrch?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Minikurz sexuálních praktik: Co s ní dělat, když leží na břiše?

Jak se spřátelit s erotickými pomůckami svojí holky?