Pomsta je sladká. Jak si vychutnat partnerku?

Vytočila vás? Tak to zaslouží trest! Jasně že ji máte rád, ale prostě musí poznat, kdo je tady pán! Jak?

Pomsta je sladká

Kila

Řekněte jí že je tlustá! Myslí si to každá, i když 4 z 5 nejsou! Ale pozor, je to trest level mačeta! Tohle vytaste jen v případě, že potřebuje lekci z nejvyšších!

Hadry

S těma ji točíte i normálně, ale když si dáte záležet a budete je systematicky pohazovat alespoň 3 dny, bude mlátit hlavou do zdi sama! Čistá práce!

Z hospody jako baron

Tohle stejně děláte, i když vás zrovna neštve. Ale proč si upírat toho osmýho ruma, když vás tak štve? Až bude po vašem příchodu ječet, díky deliriu uslyšíte rajskou hudbu! Ale pod osm bychom s tím rumem fakt nechodili! Jistota je jistota!

Ignorace

Prostě dělejte. že neexistuje. Nemluvte, nereagujte. Metoda účinná ve většině případů v rámci minut, maximálně hodin. I ta nejotrlejší se na konci může vzteknout, že vám je „všechno jedno“!

Její matka

Asi tak třiapadesátkrát jí zopakujte, že je jako její matka. Devět z deseti skončí v hysterickém amoku! A pak že jsou tchýně k ničemu. Jen se s tím musí umět pracovat!

Prachy

Utáhněte kohouty! Nemám a mít nebudu! Vydělej si sama! I ta nejdivočejší dřív nebo později zkrotne. Ony nové botky nebo svetřík z nebe nepadají! Pozor! Neplatí na 3% žen, co se o sebe nebojí postarat samy…ale ty chlapa stejně ani nechtějí, takže můžete být vlastně v klidu!

Děti

Zákeřnost na závěr! U bezdětných nahraďte třeba psem (i když připouštíme, že to není ono). Když jim cokoliv zakáže, vy jim to povolte! Když chtějí na něco peníze, nebojte se jim nějaké dát (speciálně v kombinaci s předchozím bodem super účinný koktejl). Ať prostě vidí, že taťka je doma ten správňák! Bacha ale, aby si na to mládež moc nezvykla! Lehce se to pak otočí proti vám a mamka dobře ví, kdo je pro ně v takovou chvíli ideální spojenec!

Dát jí lekci prostě není nikdy úplně sranda! Ale nikdo vás do toho nenutí! Nebo snad ano?

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

6 vlastností ideálního chlapa. Máte je také?

Co dělat, když jí smrdí…