Pomalý sex. Co to je a jaké přináší výhody? Není to předehra ani nedostatečná erekce!

Už jste někdy slyšeli o pomalém sexu? Ne, není to předehra ani kiks v podobě nedostatečné erekce. Jedná se o oživení milostného vztahu a hrátky navyšující sexuální potěšení. Kdy a proč si něco takového střihnout?

Pomalý sex

Snížení stresu, vychutnání okamžiku, změna. To je pomalý sex, který se dá charakterizovat jako technologie působící proti informačnímu věku a hektické době. Naše mozky neustále něco analyzují, vymýšlejí a hodnotí, proto je tak těžké uvolnit se a vychutnat si sex se všemi radostmi, co přináší. Jen se sami na sebe podívejte…

Čím víc se soustředíte na to, abyste byli v pohodě, tím déle vám to trvá. Snad proto v reálném světě mnozí souloží nejčastěji něco mezi dvěma až deseti minutami. Šup sem, šup tam. Není čas ztrácet čas. Váš sex připomíná jídlo z fastfoodu, a přitom by se směle mohl rovnat pokrmu s pěti hvězdami od Michelina. Stačí zvolnit tempo.

Primární výhody pomalého sexu

Zatímco některé přínosy pomalého sexu mohou být více explicitní než jiné, k jeho hlavním výhodám patří více orgasmů, popřípadě silnější vyvrcholení, prohlubování spojení mezi vámi a milenkou, méně stresu a jeho značné vypuštění, v celkovém kontextu hlubší znalosti o tom, co k partnerčinu orgasmu vede, dále také častější sex, když se jí to zalíbí, a především chuť tuto akci opakovat. Ano, i u ní. Takže si nezapomeňte dělat poznámky.

Pomalý sex začíná ještě před předehrou a nastavuje laťku, která určuje, jak se bude sexuální setkání odvíjet. Nejprve dochází ke stupňování napětí. Mluvte o tom, co je pro vás důležité, jak zrovna dneska si chcete užít něco výjimečného a slastného. Dívejte se jí do očí, přitom vypínejte mobil, počítač i zvonek. Nabídněte společnou koupel, pusťte relaxační hudbu.

Vlhké ruce, vlhký klín

Dopřejte jí smyslnou masáž. Nechte proběhnout svoje prsty po jejích zádech, páteři a stehnech, soustřeďte se na kruhové pohyby, abyste probudili její smysly. Dokazujte jí, že její tělo naprosto zbožňujete. Pokud víte, že ta vaše miluje líbání na krku, několik minut jí dýchejte na pokožku a velmi jemně přitiskněte svoje rty na požadované místo. Když už bude trochu rozpálená, můžete s opatrností sobě vlastní použít i zuby. Vše však závisí na individuálních preferencích.

Líbejte ji v horní části těla

Krk, rameno, ústa, klíční kost, žlábek mezi ňadry, břicho. Stupňujte napětí tím, že si dovolíte nechat ji tát pod silou vašeho jazyka. Dávejte si pozor na to, jak se mění její dech. Zrychluje a prohlubuje se? Pak jste na správné cestě, vážení. V opačném případě celé věci dejte ještě chvíli navíc. A co pak, když už se nemůžete dočkat, až si sáhnete do mokrého klína?

Vezměte to pěkně od podlahy

Podle taoistické sexuální filozofie se ještě zdržte hlasování a nechte svůj ukazováček a prostředníček v klidu. Pozvolna kultivujte ženskou sexuální energii od vnější strany končetin k rozkroku. Mužská sexuální energie naopak začíná v genitáliích a postupně se rozšiřuje do celého těla. Od paty a prstů ji jemně líbejte, dotýkejte se jí, vychutnávejte si pomalé roztažení stydkých pysků a vdechněte svým prstům život. Teprve pak přejděte ke klasické ruční stimulaci a orálnímu sexu.

Z nuly na sto

Při prvním zásunu si v každém případě dejte načas. Nespěchejte a pomaloučku zasouvejte svůj penis dovnitř – milimetr po milimetru. Taky udržujte oční kontakt. Čekali jste snad jiný, naprosto vyčerpávají seznam úkolů? Hoďte se do klidu, nic takového se po vás nechce. Jen buďte, žijte a užívejte.

Možná vy nebo vaše partnerka upřednostňuje hrubší a agresivnější styl sexu. To ale neznamená, že si sem tam neužije něco zcela opačného, i kdyby to mělo znamenat, že jí 20 minut budete sát jednu bradavku. Změna je přece život. A koneckonců, takové „langsam tempo“ prospěje i vám, protože nahromaděný stres a napětí se z vaší hlavy dostane až po několika minutách. Berte to tedy tak, že potěšení zůstane na obou stranách.

A jak při sexu spěcháte právě vy?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak uzpůsobit svoji ložnici, aby přála sexu? Teplota vzduchu, vůně a další faktory, které ovlivňují kvalitu vašeho intimního života!

Silné sexuální tipy pro opravdové muže. Chcete dostat ze styku víc, než máte? Tohle jste možná nikdy nezkoušeli