Po čem ženy touží? Co vlastně potřebují ve vztahu a v posteli? Nenechte se ovlivnit názorem přátel a blízkých. Tohle jsou čistá fakta!

Ona říká „tohle“ a vy rozumíte „tamto“? Asi každý mluvíte jinou řečí. Po čem ženy v rámci milostného života touží? Nenechte se převálcovat radami kamarádů a radši vsaďte na prastaré principy!

Co ženy potřebují ve vztahu?

To, co si myslíme, že ženy ve vztahu a v posteli chtějí a potřebují, se může od reality nebo vyjádření odborníků na slovo vzatých dost lišit. Jak to vidí renomovaný vztahový expert Jordan Gray? Podle něj všechny partnerky a milenky touží po tom samém, co vy. A právě on vyjmenovává sedm věcí, které patří mezi lidské potřeby, bez ohledu na pohlaví. Tipnete si, v čem vám partnerka nastavuje pomyslné zrcadlo, a po čem vlastně touží?

1. Láska

Když se ženy cítí milované, uvolní se a otevírají vůči podnětům zvenčí. Nemají-li lásky dostatek, v podstatě vychladnou. Jordan Gray říká, že pokud je ta vaše nešťastná, že dáváte přednost kamarádům nebo práci, je s největší pravděpodobností na vině právě fakt, že se necítí milovaná. Naučte se ovládat její nálady skrz hýčkání a obdiv!

2. Pocit bezpečí

Je jedno, jestli přítelkyně dělá kickbox nebo je profesionální voják, doma vyznává pravidla otevřené a bezpečné náruče. Jedná se o prostor, ve kterém se každá Petra nebo Pavla může důvěrně svěřovat s tím, co ji trápí, nebo jen tak povídat o práci. Každá chce vědět, že ať udělá, co udělá, budete za ní stát.  „Vytvořením bezpečného prostoru pro vaši ženu, která se vám na základě tohoto gesta otevře emocionálně a sexuálně, jí dáte velmi silný dárek – dovolíte jí růst ve vašem vztahu a zapomenout na staré emocionální křivdy,“ popisuje Jordan Gray na svém blogu. Tak, a máte to!

3. Viditelnost a respekt

Ano, ona potřebuje vědět, že ji slyšíte, vidíte a vnímáte. Buď je pro vás vzduch, na základě čehož panenka vnitřně trpí, nebo jste naopak tak laskaví, vnímaví a chytří, že přihlížíte k jejím názorům a přáním. Co myslíte, jak asi vztah klape lépe? Hádejte dvakrát.

4. Přístupnost k hýčkání

Mužská energie potřebuje chránit, ženská energie touží vychovávat. Berte to jako neměnný fakt. Jste-li člověk, který odmítá ženskou pomoc a péči, neděláte dobře. Přijměte, když vám náhodou nabídne masáž, nebo vám začne odstraňovat smítko z obleku. Urazíte její pečovatelské sklony, když se ohradíte! Jednou vám to možná promine, ale nejspíš ten den narazíte na studenou večeři.

5. Obdiv a žádostivost

Jaký je hlavní rozdíl mezi vaším vztahem k partnerce a vztahem ke všem ostatním lidem ve svém životě? S ní máte sex. A zřejmě ho neprovozujete jen tak pro srandu králíkům. Aby to i tady hezky fungovalo, je zapotřebí dodávat ženám sebevědomí. Pokud se ony samy necítí sexuálně žádoucí, nečekejte sexuální maratony ani mnohonásobné orgasmy. Proto chvalte její tělo, kuchařské umění i způsob, kterým uklízí. Každý, byť bezvýznamný bod, se vám do konečného součtu vždycky hodí.

6. Ocenění

Vážím si toho, že… Je těžké aspoň někdy tohle vyslovit? Chyba! Řekněte jí, že oceňujete, co přináší do vašeho života. Pravidelně jí dokazujte, co pro vás znamená – a rozhodně to všechno neberte za samozřejmost. Zní to jaké klišé, možná proto, že se to omílá pořád dokola, ale tak to prostě je. Ženy ocenění potřebují asi jako kabelky, boty, rtěnky, parfémy, barvy na vlasy a všechny ty ostatní nezbytně důležité věci.

7. Opora

Člověk míní, život mění. Když přijdou nepříjemné okamžiky, nikdo po svém boku nechce mít třasořitku, co si pod tlakem kákne do textilu. A ženská obzvlášť ne. Ta chce vědět, jestli její partner zvládne nástrahy, které mu osud připravil. Zkrátka a dobře, pokud na vás není v tomhle směru spolehnutí, asi to daleko nedotáhnete. Koneckonců, ženy nechtějí dokonalé partnery. Chtějí muže, kteří usilují o to, aby byli jejich nejlepšími. Zvládnete si to opakovat každý den před spaním?

A co vy, můžete s jistotou říct, že na 100 procent víte, co ta vaše ve vztahu a v posteli vlastně chce?

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Mužské a ženské ochlupení. Víte, proč ho máme, kdy jsme se jej začali zbavovat a kam směřují aktuální trendy?

Velké zadky jsou v kurzu! Proč se nám líbí oblá pozadí a jak moc nás ovlivňují celebrity? XXL půlky mají svůj význam už od pravěku!