Partnerka odmítá erotické hračky? Tady máte návod, jak ji přesvědčit, že je potřebuje

Máte rád erotické hračky a vaše partnerka je k nim chladná? Vy víte, že vám dokážou zpříjemnit intimní chvíle a toužíte po jejich zařazení do vašeho života? Jak tedy partnerku připravit na to, že se u vás v ložnici ocitne „někdo třetí“? 

sexuální pomůcky

O tématu erotických hraček je dobré mluvit s partnerkou s ohledem na její pohled a pocity. Zde jsou některé tipy, jak s ní o tomto tématu mluvit:

1. Komunikace je klíčová:

Otevřená a citlivá komunikace je základním prvkem při zavádění nových prvků do intimního života. Dejte partnerce najevo, že chcete s ní mluvit o této věci a respektujte její pocity a názory.

2. Zjišťování důvodů odmítnutí:

Nemusí se jednat pouze o nedostatek zájmu. Může to být také kvůli obavám, nedostatečnému sebevědomí nebo prostě jen nedostatku informací. Být vnímavý a porozumět partnerčiným obavám je důležité.

3. Vysvětlení vašich důvodů:

Bez nátlaku nebo kritiky vysvětlete partnerce, proč byste rádi erotické hračky začali používat. Předejte, že to není kvůli nedostatku něčeho, co vám ve vztahu chybí, ale spíše jako zpestření a zlepšení intimního života pro oba.

4. Společné prozkoumávání možností:

Pokud je partnerka otevřená diskuzi, můžete společně prozkoumat různé možnosti erotických hraček. Ukázat, že jde o společný prožitek a že se jejich používáním cítíte komfortně.

5. Respektování jejích hranic:

Pokud partnerka stále odmítá používání erotických hraček, je důležité respektovat její pocity a rozhodnutí. Nenutit ji k něčemu, co necítí jako správné nebo s čím není pohodlná.

6. Zkuste najít kompromisní řešení:

Například začít s méně invazivními hračkami, které jsou spíše pro stimulaci obou partnerů a postupně rozšiřovat komplet až podle vašich společných preferencí.

Pamatujte, že přizpůsobení se partnerčiným pocitům a postojům je základním prvkem úspěšného zavádění nových prvků do intimního života. Nikdy by nemělo jít na úkor komfortu nebo důvěry mezi partnery.