Pařba na tenhle pátek? Ženské mají jasno: Muž roku! Co vy?

Mužské soutěže krásy? Existují snad proto, aby se ženské měly na co dívat? Jestli ano, v pátek nepouštějte svoji přítelkyni do Náchoda. Je to tam samý naolejovaný a polonahý týpek!

Muž roku 2015

21. srpna v Náchodě se uskuteční osmý ročník soutěže Muž roku, který bude moderovat Karel Voříšek a Jitka Asterová. (Oba si určitě přijdou na svoje. Jitka zhubla a vypadá skvěle, Karel je gay.) Během večera vystoupí Kamila Nývltová, Marián Vojtko, LIPO nebo Míša Nosková. Co je účelem této akce?

Vysoká koncentrace testosteronu

Z dvanácti odvážlivců, z nichž letos jsou polovina studenti, vybrat toho jediného charismatického, nejkrásnějšího, nejmužnějšího a nejmilejšího finalistu, bude fuška. Vyvolený dostane určité společenské povinnosti – a možná nafotí i nějaký ten kalendář, nebo mu bude zapůjčen Jeep, který je partnerem soutěže. Proč? Ale no tak, ve světě to není nic nového…

Za trest? Ne, pro srandu

Již v roce 1987 se jistý Alex Liu rozhodl, že do soutěže krásy v Singapuru přihlásí muže, protože se mu zdálo, že světu něco chybí, když se na molech objevují převážně ženy.

Alex chtěl prostě všechno. Šerpy, dovednostní klání, promenádu v plavkách. Akorát s klackem v nich. Dopadlo to tak, že ženská Miss Universe skutečně dostala svůj mužský protějšek s názvem Manhunt International. Jestli se tahle akce stala populární? No, když vezmete v úvahu, kolik žen má čas sledovat televizi…

Kdo se rád dívá?

Vlastně, podle demografů obyvatelstvo zeměkoule v současnosti čítá asi 7,4 miliard osob, z toho pohlaví, počet mužů a žen je přibližně stejný, neboť v Evropě je mírná převaha žen, v muslimských zemích s horším sociálním postavením žen zase převládají muži.

Zkrátka a dobře, během posledního ročníku téhle soutěže, který se konal v roce 2012, si telku zapnulo 600 milionů diváků, což je docela ranec. Mimochodem, o dva roky před tím byl v Taiwanu za největšího krasavce zvolen Slovák Peter Meňky. Ten to tam prostě má. A světu se ukázal včas. Toto zmíněné mužské klání bylo prozatím ukončeno, ale existují mraky dalších.

I Češi bodují

Třeba Mr. World. Jak tady vypadá takové finále? Záznam z minulého ročníku ve videu. Asi netřeba připomínat, že pustit tam svoji holku samotnou, je docela riziko. Ale on si vlastně člověk moc nevybere. Karas totiž nepluje jenom v rybníku…

V roce 2010 se bývalý desetibojař Josef Karas, který kdysi trénoval se Šebrlem i Dvořákem, ve finále Mr. World probojoval až na druhé místo, takže se mu začalo přezdívat „druhý nejkrásnější muž světa“. Ten se taky neztratí, ale to samé možná bude platit i o letošním „the best“ Muži roku.

Pro dobro věci. Aspoň to tvrdí

Ten totiž pojede reprezentovat naši republiku na soutěž Mister International. Další vítězové poletí na Mister Global a Mister Universe. A nově i na Mister United Continents. Tak schválně, kdo se kde prosadí. Svaly ani vrtění zadkem vás nezajímají? Postrádáte hlubší smysl soutěže? Jeden tu je.

Výtěžek z páteční akce poputuje na charitativní účely. I letos bude věnován mimo jiné vítězi roku 2010 Martinovi Zachovi na jeho rehabilitaci. A dost už bylo brabců!

Něco pro lepší den

Aby vám to nebylo líto, můžete se mrknout i na někoho, kdo má prsa. Tohle je Paulina Vega, úřadující Miss Universe, která za své vítězství získala korunku české výroby, a to za 7,26 miliony korun. Šperk vytvořil tým českých klenotníků a brusičů z tuzemské společnosti Diamonds International Corporation. Na obrázku ho ale nehledejte, není tam. My ho prostě pro potěchu oka vůbec nepotřebujeme…

Co může být hezčího?

Co může být hezčího?

Tak co, má vaše partnerka na pátek lístky?

Foto: Pinterest

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

7 důvodů, proč jsou domácí večírky lepší než pařba v podniku

12 divokých pařeb, které se vymkly kontrole