Pánské účesy, ve kterých budete zaručeně za debila!

Hele OK, přiznejme si, že kdo má vlasy, má v životě jistou výhodu (s výjimkou Bruse Willise). Ale to, že máte bujnou kštici ještě neznamená, že si můžete na hlavě dovolit cokoli a bude to cool. Tady jsou případy, kdy se majitelé účesů opravdu sekli. Rozhodně se od nich neinspirujte, jinak budete za blbce.

Šílené pánské účesy
Šílené pánské účesy

Simon Cowell má sice talent na ledasco, ale kadeřníka by vyměnit měl! Jeho účes přistávací dráha je tak možná dobrá jako pelíček pro domácího mazlíčka, ale na číču z plakátu to stačit určitě nebude. I když v jeho případě to zachrání nadité konto. Co ovšem zachrání vás?

Šílené pánské účesy
Šílené pánské účesy

Nic proti Jardovi, je to prostě pašák co se hokeje týče. I on už ale přišel na to, že účes deka mu slávu nepřinese a začal se normálně česat. A kdy na to přijdete vy? Za Jardu vás stejně žádná považovat nebude, tak si tu deku klidně ostříhejte.

Šílené pánské účesy
Šílené pánské účesy

Kdo říkal, že holky mají rády ulízaný chlapečky? No popravdě, i když je letos mokrý vzhled trendy, přenechte ho raději ženám a svoje vlasy si učešte normálně – na chlapa! Ofina ála Hitler vám díru do světa neudělá. A knírkem to taky nespravíte!

Šílené pánské účesy
Šílené pánské účesy

David Backham je prokazatelně nejvíc sexy chlap na týhle planetě. I on má ovšem svoje slabé chvilky a myslí si, že si na hlavě může udělat cokoli…a bude to fááájn. Ale dva culíky možná dostanou tak nějakou tu praštěnou sedmnáctku. Pokud jste příznivci adrenalinu a děvčat bez občanky, pak hurá do toho. Jinak zkuste něco jinýho.

Šílené pánské účesy
Šílené pánské účesy

Proč si jen fotbalisti myslí, že jim sluší všechno? Tady je další příklad toho, o čem už jsme mluvili…čelenka je prostě pro holky a fakt vám za jí frajerka nepotáhne. Máničkám už odzvonilo, a tak není důvod mít tohle na hlavě. Jo a přestaňte se vymlouvat na to, že si ty vlasy musíte něčím sepnout…OSTŘÍHAT!

Šílené pánské účesy
Šílené pánské účesy

Přehazovačka v módě nebyla nikdy! Co dodat…jestli bojujete s úbytkem vlasů, tak se raději obraťte na odborníky plastické chirurgie nebo si nechte na hlavě krátkého ježka. Tohle nevykompenzuje ani plná peněženka. Věřte nám!

Šílené pánské účesy
Šílené pánské účesy

Účes myška – to nemyslíte vážně? Být výstřední za každou cenu se rozhodně nevyplatí. Vyholená hlava a ještě ocásek…to je tak hračka pro vaší domácí kočku. Tak bacha, ať si vás nesplete s potravou. Svůj osobitý názor můžete dát najevo i jinak.

Šílené pánské účesy
Šílené pánské účesy

Rohy jako bejk? Možná jste si spletli místo. Tohle by neprošlo ani ve Španělsku na býčích zápasech. Proč byste s tím měli prorazit v našich končinách? Jestli vám tohle kadeřník schválil, tak nám ho pošlete do redakce, my mu to už tady vysvětlíme. Pěkně z očí do očí.

Šílené pánské účesy
Šílené pánské účesy

Nicolasi, Nicolasi – co jsi nám to zase provedl? Fandíme některým filmům jako je 60 sekund, ale tvému účesu ála lidská rádiovka určitě ne. Čelo už má svoje odžité…a chmíří na zátylku zjevně taky. Možná by ses mohl inspirovat u kolegů…jak na stáří vypadat seriózně. Jestli vám tohle přijde good, tak není něco v pořádku. Svět je prostě nějakej divnej!

Který účes vyhrál vaší hair hitpadáru?

Autor: Redakce

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

3 způsoby, jak ze sebe spolehlivě udělat blbce

Chlapi, tohle na prvním rande fakt ne!