Pánové, ukažte, že jste opravdovými chlapy!

Mezi slovy a skutky je sakra rozdíl. Pokud vás má vaše drahá polovička stále za měkkotu, a tak trochu nudného patrona, není nic lepšího, než jí konečně dokázat, že se ve vás moc mýlí. Jak? Vydejte se do výšek!

zážitky

Vstříc adrenalinovému zážitku

S balíčky nejrůznějších adrenalinových zážitků se v posledních letech doslova roztrhl pytel. Chcete let balonem? Nebo dáte raději přednost řízení skutečného letadla v oblacích? Případně si troufáte na seskok padákem? Nic není nemožné. Absolvujte ale letecké zážitky s opravdovými profíky. Asi chcete i po výletě v nebi odejít po svých, že?

Pod záštitou letecké společnosti fungující již od roku 2007 vznikl projekt Letecké zážitky.cz. V současné době patří k největšímu prodejci těchto zážitků a jeho rukama prošlo už tisíce spokojených zákazníků. Co potěší i méně důvěřivé, je možnost zakoupený dárkový poukaz do třiceti dnů od zakoupení vrátit, ale stává se to málokdy. Poukazy jsou totiž flexibilní a po celou dobu platnosti je možné zážitek vyměnit za jakýkoliv jiný. Pokud byste se rozhodli, že místo vyhlídkového letu chcete skočit padákem, není to žádný problém.

Začněte zlehka s leteckým simulátorem

Abyste dokázali sobě i vaší milé, že fakt nejste „ořezávátko“, nemusíte se hned pouštět do takových lahůdek, jakými jsou třeba akrobatické lety s reprezentantem ČR v letecké akrobacii. Letecký simulátor se vám o zvýšenou hladinu adrenalinu postará také dobře a to, aniž byste ztratil pevnou půdu pod nohama. Proletět se můžete v dopravním letadle, vrtulníku i stíhačce. Nejlepší letecké simulátory navíc disponují pohyblivou kabinou, takže máte-li citlivější žaludek, vezměte si s sebou nějaký pytlík. Pro jistotu.

Únik paliva, požár na palubě letadla nebo vysazení motoru během letu a další letecké katastrofy nechcete zažít. V leteckém simulátoru si to ale můžete dovolit. Zažijte pocit pilota, který se dostal do krize. Vyřešte problém a ukažte, že Vás jen tak něco nerozhází!

Simulátor máte za sebou, je čas vyletět do oblak

S Leteckými zážitky.cz máte hned několik možností. Můžete partnerku i děti vyvézt na vyhlídkový let. A to „vyvézt“ myslíme doopravdy. Můžete si objednat řízení letadla během vyhlídkového letu a během letu skutečně převzít řízení. Jaké asi bude překvapení pasažérů a co teprve to vyprávění o tom, jak mě táta svezl letadlem. Chcete-li se opravdu naučit základy řízení, je pro Vás ideální zážitek pilotem na zkoušku. Projdete školením, dostanete bezpečnostní pokyny a hurá, už letíte. Troufáte si na víc? Akrobatický let je pro vás to pravé. Zažijete přetížení skoro jako ve stíhačce. A pokud jste spíše fandové do historických letadel, je pro vás k dispozici T – 34 Mentor. Letadlo, na kterém se učily létat generace stíhacích pilotů.

Seskok padákem jen pro frajery

Hned na začátek si řekněme, že takový nával adrenalinu nezvládne každý. Vy ano? Výborně, začněte ale tandemovým seskokem z výšky 4 000 metrů. Zvládli jste a kalhoty máte zcela čisté? Jděte dál. Seskok padákem z výšky 6 000 metrů prověří vaše psychické i fyzické zdraví. Absolvovat jej můžete na letišti v Klatovech. Jestli si už věříte tak, že uvažujete nad samostatným seskokem, jen do toho! V Příbrami, v Mostě i Klatovech na vás čekají.

Navštivte web leteckezazitky.cz a ukažte světu, že vy se nezaleknete ničeho.