Oslavte Velikonoce s kvalitní českou pálenkou Baron Hildprandt. Je libo slivovice, višňovice nebo hruškovice?

Oblíbené oslavy Velikonoc jsou již za dveřmi, domácí přípravy vrcholí… Vajíčka, zajíčci, beránek, na stole už chybí jen skvělá pálenka. Vychutnejte si s rodinou či přáteli přípitek s Baronem z Blatné, který nabízí širokou nabídku jemných ovocných destilátů, jež k Velikonocům tradičně patří!

Baron Hildprandt

Velikonoce jsou největším křesťanským svátkem a neodmyslitelně k nim patří dobré jídlo a pití. Naservírujte doma na velikonoční tabuli nebo příchozím koledníkům kvalitní českou pálenku.

Pokud holdujete tradiční pálence, nenechte si ujít 4x destilované pálenky v bílé lahvi. Tyto ovocné pálenky si můžete vychutnat buď ve variantě tradiční slivovice, ovocné višňovice nebo skvělé hruškovice. Díky mnohonásobné destilaci vynikají pálenky delikátní jemností a je dosaženo unikátně čistého destilátu. 4x destilované produkty Baron jsou vyráběny z českého ovoce, které roste v sadech v Podšumaví. Tyto pálenky obsahují 42,5 % alkoholu.

Baron Hildprandt višňovice

zdroj: 1er.cz

Jedinečně jemné pálenky Baron Hildprandt zakoupíte na webu www.1er.cz za cenu 569 Kč za 0,7 l.

Pro koledníky, kteří mají rádi pálenky s vyšším obsahem alkoholu, má Baron Hildprandt v nabídce i 50% pálenky. Hruškovici, třešňovici či slivovici, které destiluje natřikrát. Díky tomu získávají pálenky skvělou jemnost, ale zároveň si zachovávají ovocnou chuť. Destilát po destilaci dozrává v tancích, díky čemuž se zvýrazní jeho ovocnost.

Baron Hildprandt slivovice

zdroj: 1er.cz

Tyto jemné a čisté pálenky najdete na webu www.1er.cz za cenu 499 Kč za 0,7 l.

Pro další informace prosím kontaktujte double-u.cz