Chcete s ní mít orgasmus nastejno, zkuste tohle. Roli hraje pohled, poloha i sebeovládání

V páru nebo sólový, orgasmus způsobuje opojný pocit, úlevu od stresu i posílení imunitního systému. V neposlední řadě se po uspokojivém čísle lépe vyspíte. Proč to tedy nevzít z jedné vody na čisto a neprožít simultánní vyvrcholení? Tenhle manuál je něco jako zákon!

orgasmus nastejno s milenkou

Dva orgasmy prožité v jeden okamžik. Ti, kdo něco takového zažili, mluví o extra spojení a nezapomenutelném zážitku. Špatné je, že orgasmus bývá malým osobním procesem, který je těžké sladit s někým, kdo dýchá pod vámi. Pár praktických rad však přece jen existuje. Co doporučují sexuální terapeuti v případě, že ta vaše dnes a denně prosí o duální zážitek?

Poznejte ji ze všech stran

Honbu za simultánním orgasmem si usnadníte tak, že budete znát, co na vaši milenku platí. Má nějaké oblíbené pozice, techniky, postupy? Sem s nimi, jsou sázkou na jistotu. Těžko se s někým sladíte, když nepochopíte jeho touhy a přání a navíc dlouhé minuty hledáte tlačítka na rozkoš. To chce informace!

Nemáte-li (alespoň zatím) přehled o tom, co milence dělá dobře, experimentujte s masturbací, mazlete se s ní a požádejte ji, ať vede vaše ruce i jazyk. Jakmile ji přivedete k orgasmu například při orálním sexu, šance na dvojáka se zvyšují.

Pro ženy nemusí být orgasmus tak snadný

Případný neúspěch jednoduše utlučte hned v zárodku, spojte se se svojí hravou stránkou a navrhněte použití erotických hraček. Něco přes 37 procent žen orgasmu nedosahuje tak snadno, jak si mnozí myslí, a těm je třeba pomoci. Třeba vibrátorem. Toho berte za přítele, protože díky jeho péči se podpoří průtok krve do genitálií, čímž se vyvrcholení, a to následně i bez vibračních pomocníků a důmyslných dild, stane reálnější. Vždyť i ve fitku stavíte na workoutech, tak i tohle berte jako sportovní plán.

Zamakejte na celkovém uvolnění

Tak dobře, první kolo poznávání protistrany máte za sebou, cítíte se jistěji. V pořádku. Při sexu preferujte oční kontakt coby formu neverbální komunikace, která vás oba může udržet na stejné vlně. Samozřejmě, že na sebe nemusíte zírat po celou dobu, ale čas od času zůstaňte v kontaktu a probodněte milenku pohledem.

Podle sexpertů je chlípný oční vzkaz vysoce erotický a co víc, synchronizuje dýchání partnerů, navíc dochází k prohloubení vzrušení a silnějšímu uvolnění. Ale pozor, ani zvířecí sex se nemíjí účinkem. Ze statistik vyplývá, že páry dosahují úspěchu i v pozicích zezadu, kdy oční kontakt není možný.

Nováčkové by ale přece jen měli svoji pozornost upnout jinam. Mnohé dvojice se shodují na tom, že ideální je mít dvojáka nejprve díky ruční stimulaci, například v pozici 69. Když už se to povede takhle, napětí opadává a cesta je volnější, tedy aspoň jak pro koho. Obecně je žezlo ve vašich rukách, muž totiž vyvrcholení načasuje (zpozdí nebo urychlí) pravděpodobněji než žena, proto se spoléhá hlavně na pánské sebeovládání. A synchronizaci.

Domluvte se na náznacích

Pokud zjistíte, že se pravděpodobně blížíte k orgasmu, zpomalte a sdělte to protistraně, která tak má čas zareagovat změnou pozice nebo techniky. Tato dohoda je oboustranná! Navzájem se dorozumívejte a čekejte na sebe. I kdybyste na vrchol nevystoupali společně, skvěle se potrénujete a získáte zkušenosti pro další pokusy.  Těch může být nespočet, čímž se dostáváme k největšímu průšvihu.

Snažte se to nepřehnat

Zaměřit se na pouhý jeden cíl je ve skutečnosti kontraproduktivní, protože vás slepá touha připraví o hravost a převážně zábavu. Z těchto důvodů na simultánní orgasmus neklaďte přehnaný důraz a nikdy nedovolte, aby milenka podlehla úzkosti, pocitu beznaděje nebo jiným negativním emocím, a to jen proto, že si u sexu několikrát vzdychnete nad neúspěchem. Nejde to? No tak z toho nedělejte vědu a rozhodně nikomu nic nevyčítejte. Bavte se, pusťte z hlavy očekávání a netlačte na pilu. I sólo orgasmus je přece fajn.

A co vy, už se vám podařilo dostat se na vrchol ve dvojici?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak často mají ženy orgasmus? Je to mnohem méně, než si myslíte! Malý návod, jak zvednout statistická čísla a zlepšit realitu

Sexuální předehra po chlapsku. S tímhle návodem budete mít úspěch zaručený