Orální stimulace prsních bradavek: Pozor na bakterie, které mohou ohrozit vaše zdraví!

Spojení vašich úst a jejích bradavek patří k běžným milostným rituálům. V naší kultuře se automaticky předpokládá, že je to muž, kdo takhle partnerce stimuluje prsa. Proto byste měli vědět, že bradavky jsou domovem pro mnohé bakterie. Jaké? A kdy a jak vám můžou ublížit?

Ústa jsou jako stvořená pro erotickou stimulaci prsních bradavek a dvorců. Kdo by tomu odolal? Některá žena se cítí na cestě do nebe, sotva jí milenec na bradavky jen foukne, ale zasyčí bolestí, jakmile jen trochu přitvrdí. Jiná je ráda, pokud k jejím ňadrům partner přistupuje důrazněji a nepovažuje jejich dráždění za nějak extra erotické, pokud to chlap nepřežene.  Víte ale, co všechno se stane, když vystrčíte jazyk a narazíte na špičatý hrot? Na které bakterie narazíte a co vám můžou způsobit?

Bradavky jako zdroj stovek bakterií

Americký národní institut zdraví, které se rozhodl identifikovat aerobní a anaerobní mikroorganismy na bradavkách u 150 žen, se nestačil divit. Mezi nejčastěji přítomné bakterie patřily Staphylococcus aureus a Staphylococcus epidermidis. Ty se sice vyskytují zcela běžně jako součást kožní mikroflóry, někdy ovšem vyvolávají nepříjemné infekce.

První jmenovaná grampozitivní bakterie patří do rodu stafylokoků, přičemž často způsobuje impetigo, záněty kůže a měkkých tkání. Tohoto patogenu se přitom dá zbavit antibiotiky – záleží na hodnotách zjištěných v krvi. Jinak bezpříznakové nosičství zlatého stafylokoka bývá pozitivní u 20 – 40 % lidí. Infekce se šíří kapénkovou cestou a kontaktem. (Rizikovou skupinou pro rozvoj stafylokokové infekce jsou oslabení jedinci.)

Dříve neškodné bakterie, dnes problém

Ta druhá bakterie se pro změnu řadí ke koaguláza-negativním stafylokokům. Často se vyskytuje na lidské kůži a snadno se množí. Dříve se pokládala za neškodný komenzální mikroorganismus, dnes je považována za důležitý oportunistický patogen a častou příčinu nozokomiálních infekcí, tedy nákaz vzniklých při pobytu v nemocnici nebo v příčinné souvislosti s tímto pobytem.

Nejdříve s podívejte, pak konejte

Pravidlo tedy zní, že pokud z bradavky něco teče (myšleno výtok, jestli ochutnáte mateřské mléko, záleží na vás), není radno ji ochutnávat. Pravděpodobně se doopravdy jedná o infekci, která se obvykle vyskytuje u žen, které kojí, udělala se jim v oblasti prsou podlitina, mají propíchnutou bradavku, podstoupily biopsii nebo chirurgický zákrok.

Když chutná jako „odpadkový koš“

Na to se předepisují antibakteriální a antifungální masti, což vám rozhodně chuťově nepojede. Nutno taky dodat, že pokud máte za milenku kuřačku, může mít ucpané kanály, které zachycují anaerobní bakterie (bakterie, které mohou žít bez kyslíku). To opět vede k infekcím bradavek a produkci hnisu. No a co se týče dvorců, tak ani u  těch nejste úplně z obliga. Mezi nejčastější houbovité infekce, které je okupují, patří Candida albicans způsobující vyrážku, která často svědí.

Zákeřná Candida

Candida přitom obšťastňuje hlavně diabetičky a ženy se štědrou výbavou v oblasti hrudníku, slabou imunitou, pravidelné uživatelky antikoncepčních pilulek a hlavně dámy ve stresu (takže každou druhou). Prý si s tím poradí antifungální krém, ale víme, jak to je. Věřit můžeme všemu.

Berte to s rezervou

Pokud se nakazíte, hrozí vám pokles tvorby pohlavních hormonů, zduřené uzliny, deprese, nespavost, halucinace a další a další problémy. Berte to ale s rezervou. To by pak člověk nemohl ochutnávat vůbec nic.

Spoléhejte na svůj silný imunitní systém a rčení, že co vás nezabije, to vás posílí. Mikrobiologové beztak tvrdí, že se na lidské pokožce nachází 205 druhů bakterií. Na nějakou z nich prostě narazit musíte.

Autor: Adam

A jak to máte vy? Dokázali byste se vzdát orální stimulace ženských prsou?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

http://www.prochlapy.cz/clanky/jak-prezit-zimu-bez-kilogramu-navic-poradime/

http://www.prochlapy.cz/clanky/co-vsechno-vam-hrozi-kdyz-jste-oralne-uspokojili-5-a-vice-partnerek-budou-muzi-potrebovat-vakcinu/