Orální sex: Co dělat, když vám to nechce dělat pusou?

Ženy se v souvislosti s orálním sexem řadí do tří skupin. Ta první ho má ráda, druhá ho sice nevyhledává, ale partnerovi vyhoví, kdežto třetí by si do pusy radši nacpala zabahněný výfuk, než aby vykonala něco tak odporného. Spaste tuhle odmítavou skupinu! Jak a čím?

Češi orální sex milují. Podle posledního průzkumu, kterého se zúčastnilo 3688 mužů a 3270 žen a který zpracoval iDnes.cz, ho naprosto zbožňuje 91 % milenek a 88 % milenců. Famózní číslo! Jenže je tu jedna věc, která je na tom všem divná. Občas se najdou takový klisničky, které svoji pusu odmítají k nastavenému penisu přisát. Co můžete udělat, abyste pomohli milence, která se vás (ne)snaží uspokojit ústy? Těchto 6 základních pravidel určitě nepřehlížejte!

1. Umyjte si ho

Na kecy o tvarůžku a podobný atrakce není ta vaše zvědavá. Když už má do pusy vzít něco, co před chvíli močilo do pangejtu, předpokládá, že „to“ bude hygienicky čisté a voňavé. Neomlouvá vás nic. Ani sportovní výkon a nedostatek času před akcí, stejně jako dlouhodobý vztah, ve kterém nabýváte dojmu, že hygiena už není potřeba, neboť „se znáte“. Tak s tímhle jděte do háje. Sprchujte se pravidelně a zásadně nenoste spodky a ponožky déle než jeden den.

2. Nenaléhejte

Čím víc debilních řečí okolo její nechuti ve spojitosti s orálem budete mít, tím déle na něj budete čekat. Pamatujte si, že vy můžete pouze požádat o polechtání rty a jazykem, ne rozkazovat. Jestliže ústně strádáte, spíš projevte vřelé gesto a milence pomozte taky s něčím jiným, než je utírání semene z jejích prsou. Prostě se chovejte jako chlap, projevte trochu mužských ctností a empatie. Nezapomeňte, že holky sex berou přes city, takže zvlášť orál si mnohdy spojují s oddaností, láskou a všemi těmi věcmi, o kterých vy neradi mluvíte.

3. Nevyhrožujte

„Jó, to moje bejvalka mi to dělala pusou pořád. A ta se v tom vyžívala!“ Tak to jako néééééé. Tohle ji spíš urazí, než vyburcuje k akci. Radši navrhněte, že si promluvíte. Ať vám milá zlatá řekne, co jí vadí, jaký má k orálnímu sexu postoj. Zároveň se zeptejte, jestli můžete udělat něco proto, aby ke spojení ústy a klína měla vřelejší vztah. Vaše péče ji dojme…

4. Nechoďte na to přes sílu

Když už svolí, jste z toho tak v rauši, že ji hned popadnete za hlavu a vší silou přitáhnete k sobě tak, že ji vaše péro projede skrz krk? Tak to jste si pod sebou uřízli větev, pánové. Sebeovládání patří, aspoň v začátcích, k základům. Necháte-li ji, aby nejdřív dělala věci po svým, může pak věci dělat po vašem. Obráceně to funguje málokdy.

5. Ukažte jí svoji měkčí stránku

Jedním ze způsobů, jak na to jít od lesa a roštěnku přesvědčit, je ukázat jí, jak se to dělá. Otevřeně, vnímavě, jak jinak. Opakujte, dokud nepochopí, že orál je prima. Nejspíš ji nějaký neuměl zkazil iluze ještě před tím, než jste se objevili vy, takže se nedá nic dělat – vžijte se do role doktora s adekvátní léčbou.

6. Jezte zdravěji

Některé ženy nemají blok ani tak z toho, že si penis vezmou do pusy, ale z polykání spermatu. Vadí jim jeho vůně. Jestli to je i případ té vaší, omezte červené maso, kafe či kouření. Babský pověry tvrdí, že fajn je třeba pojídání ananasu nebo kousek celeru – denně. Aspoň že je čas na grilovačky. Když si ho trochu opečete, možná tím zmírníte svoje trápení.

A pro svoje orální blaho děláte vy?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Tantrické techniky pro oddalování výronu semene

Co ženy prožívají při pohledu na vizuální pornografii?