OnlyFans modelka Bonnie Blue na erotické cestě do Cancúnu

Bonnie Blue se společně se svou kolegyní Leilani May vydala do Cancúnu, aby natočila erotický obsah se studenty. Svůj výlet si naplánovala na jarní prázdniny, kdy je město plné večírků. Na svou práci je hrdá a otevřeně mluví o výzvách natáčení realistického porna.

Bonnie Blue

Bonnie Blue a natáčení v Cancúnu

Při natáčení v Mexiku však Bonnie Blue narazila na nečekané překážky. Studenty předem neznala a neměla tušení, jaké budou mít fyzické dispozice. „Někteří z nich jsou docela velcí,“ uvedla Bonnie v rozhovoru pro magazín Daily Star. „To je nevýhoda realistického porna. Když předem nevím, s kým točím, netuším, jakou mají velikost,“ vysvětlila.

Bonnie Blue
Bonnie Blue / zdroj Instagram

Realistická videa s neznámými partnery

Bonnie preferuje natáčení s jinými tvůrci, kde ví, co může očekávat. „Když vím, že jsou tam dole velcí, ujistím se, že nebudu po zbytek týdne pracovat,“ uvedla. S neznámými partnery však situace byla jiná. „Tyhle lidi jsme předtím neviděli, ani je nežádáme o fotky nebo tak. Ať už mají na šortkách velkou bouli, nebo ne, nevšimnete si toho, dokud nejsou v ložnici,“ řekla Bonnie.

Zkušenosti z natáčení

Bonnie přiznává, že některé dny byly náročné. „Některé dny jsem si říkala: ‚Bože, dobře, tohle by mě mohlo bolet.‘ Ale nebylo to tak zlé. Spíš bych řekla, že to bylo občas trochu nepříjemné,“ popsala své zkušenosti. „Naštěstí se to obešlo bez zranění a pohlavních nemocí,“ dodala.

Plány na budoucnost

Po dokončení natáčení v Americe má Bonnie v plánu natáčet také v Anglii. Momentálně pobývá na australském Gold Coast a je nominována na několik cen Australian Adult Industry Awards. Bonnie nabízí komukoliv příležitost natočit s ní obsah a má v plánu navštívit hospody v Londýně, Manchesteru a Nottinghamu. Svým fanouškům bude sdělovat svou lokaci prostřednictvím Instagramu a TikToku. Navíc si s ní kdokoliv může domluvit rande.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

OnlyFans: svět porna a erotiky se mění! Za co všechno jsme ochotni zaplatit?