Odpor k masáži prostaty. Měl by se překonat?

Nechat si strkat něco do zadku? Všeobecný názor zní: to je jenom pro homoklády! A co když to není tak docela pravda? Zvládnete tahle fakta, nebo před nimi zase zavřete oči?

Prostata neboli předstojná žláza velikosti menšího vlašského ořechu ležící těsně pod močovým měchýřem je něco, na co mnohdy nadáváme i v produktivním věku.

Častější sexuální aktivita (zvlášť ta neřízená) totiž znamená i vyšší riziko přenosu pohlavních chorob, které se přes močovou trubici mohou dostat právě až k prostatě a způsobit zánět. Jinak ale tohle místo a jeho stimulace není od věci. Proč se o něm čím dál víc mluví?

Adepti na rektální dráždění

Když Lelo, švédský výrobce erotických pomůcek udělal průzkum na téma masáž prostaty, spadla nejedna brada. 80 procent žen uvedlo, že by partnerovi provedlo stimulaci tunelu, kdyby je o to dotyčný požádal.

71 procent heterosexuálních mužů zároveň přiznalo, že první pokusy odpanění řiti již proběhly. A když ne, tak k tomu brzy dojde. S těmito čísly je velmi těžké dělat, že existují tací, kteří mají k masáži prostaty odpor.

Mýtus, který stále žije

Nedokážu si představit, že by mi tam milenka něco strčila, i když o tom často mluví. Nejsem buzna,“ přiznává sedmadvacetiletý čtenář Dejv, pro kterého se prst (či nějaká erotická pomůcka k tomu určená) v zadeli stal noční můrou.

Naproti němu ale stojí řada heterosexuálů, kteří při dráždění rekta prožívají silnější erekci, naprosto nepopsatelné pocity a orgasmus, kterému mnozí říkají gejzír. A tihle „ostatní“ se k tomu taky museli nějak dopracovat. Jak?

Největší nepřítel? Psychika!

Pravděpodobně měli nebo mají partnerku, která nejdřív jejich poupě stimulovala vně, přes hráz a dala jim čas to všechno vstřebat. (Klidně i několik týdnů). To, že se pak ženský prst dostal dovnitř, už tak nějak vyplynulo ze situace. A to je přesně ten návod, tip, mustr nebo jak tomu chcete říkat.

Chlapi sobě

V první fázi, která rozhodně nedegraduje ani nepobouří žádného skalního heteráka, se jen prozkoumává. Pokud je to příjemné, volí se (časem) přímější přístup a proniknutí.

To, jestli odpor, byť k první fázi, přetrvává, asi není co řešit. V případě, že se to chcete zkusit, připravte se dokonce na to, že orgasmu dosažený tímto způsobem je podle mnohých silnější asi o 33 procent, což málokdo přizná.

Jednou jsme se o tom bavili s klukama v hospodě, a jelikož všichni říkali, že to je úchylný, neřekl jsem, jak moc to mám rád. Měli by mě za debila,“ otevřeně popisuje třicetiletý Leoš, který dodává, že by neměl soudit ten, kdo nezkusí. „Taky jsem k tomu měl nejdřív negativní postoj, ale člověk míní a život mění,“ usmívá se. A jeho rada, jak celou situaci co nejlépe zvládnout?

Lekce pro začátečníky

Lehněte si na záda a nechte partnerku, aby se vám usadila mezi nohama. Ať přitlačí bříška prstů na perineum, tedy místo mezi varlaty a zadkem, a krouživými pohyby přejíždí přes tkáň pod hrází,“ radí Leoš s tím, že nakonec, když jste připraveni, se řádně promazaný prst vsune dovnitř. Jakmile je tam, pohybuje se jím tak, jako když k sobě někoho přivoláváte. Špička prstu se tedy dostane do bezprostřední blízkosti prostaty.

Video pro toho, kdo potřebuje GPS navigaci.

Plusy? Něco nového. Mínusy? Možná si budete připadat zranitelně. Tak co, přemůžete se, nebo ne? Každopádně nikdy neprovozujte masáž prostaty ani anální sex, pokud váš konečník není v kondici. Jakákoli bolest při stimulaci nebo hemoroidy by se pro vás měly stát varovným signálem a stopkou!

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Horká zábava na podzimní večery: masáž stydkých pysků

Nejpodivnější masáže co neznáte