Ochočte si ji! Prsní otroctví a hrátky s lanem. Jak jí svázat hrudník, aby vrněla blahem?

Vypadá to dobře, je to zábavné, a navzdory tomu, co si myslíte, nemůžete (skoro) nic udělat špatně. Chcete si trochu pohrát? Jak správně spoutat její prsa, aby vrněla blahem? Tohle je návod na sexuální štěstí!

Hrátky s lanem a bondáž prsou. Jak jí svázat hrudník?

Svazování ženských prsou je poměrně běžným prvkem v BDSM. Ne, nebolí to, pokud nechcete. Je to spíš pohodlné – a celkem i snadno proveditelné! Napadá vás, proč se do takových akcí vůbec pouštět? Odpověď je jednoduchá.

„Lanové otroctví“, inspirované východními zeměmi, jako je Japonsko, vybízí prsa k otevřené k stimulaci, a to včetně sání bradavek, masírování a přitahování. Součástí toho všeho jsou i svorky na bradavky. Některé mají spojovací řetízek, na který se dá přidat další závaží. V drsnějším případě biče nebo plácačky.

Extrémnější zacházení způsobuje, že se ňadra zduří a ztmavnou, což se mnohým líbí. Není to však pro každého (a pro každou). Třeba i vy osobně jen sníte o trošce té nadvlády a neotřelé zábavě. V pořádku!

Tak trochu jiný sex

Pro osobu, která má hrudník v sevření, se jedná o příjemné až bolestivé pocity – záleží na preferencích. Pokud se vám tahle myšlenka líbí, ale chybí vám čas nebo chuť shánět příslušná lana, zajděte do erotického obchodu, kde jsou k mání kožené řemínkové podprsenky a kalhotky s řetízky. Svůj účel, tedy do jisté míry, spíš módně, splní, ale na druhou stranu přijdete o fázi reálného poznávání, která je na tom v podstatě to nejlepší. Taky nic nenahradí všestrannost kusu lana, které, v porovnání s pouty, nabízí širokou škálu imobilizace, a to jak po stránce typu deprivace, tak i z hlediska její intenzity. No a teď už k samotné akci.

Čím to všechno začíná?

Internet je plný návodů a filmů, ze kterých nezasvěcenec může nabýt dojmu, že se při této technice nemůže nic stát, přece jen se s ní pojí určitá reálná rizika. Chcete-li zužitkovat erotický potenciál provazů, musíte se v umění bondáže náležitě cvičit. Jestliže nemůžete obětovat čas a energii na to, abyste se naučili aspoň základní techniky, musíte se spokojit s pouty. A když už jsme u těch návodů, každý si najde, co potřebuje. Mrkněte třeba na tohle video, které vydá za více než tisíc slov.

Sexy subinka na hraní

Co se týče provazů, pro nováčky se hodí ty nylonové, protože jsou snadno dostupné a levnější než ty, jež se vyrábějí z kvalitní bavlny, lnu nebo konopí. Vyberte si provaz s osmimilimetrovým průměrem, se kterým se vám budou lépe vázat ploché a esteticky vyhlížející uzly, jež jdou snadno rozvázat. Za průměr se považuje šestimilimetrový průřez a v případě hrudního postroje dvanáct metrů délky přeložených napůl.

U nylonových provazů omotejte konce krycí lepicí páskou tak, aby z ní čouhal jen přibližně šestimilimetrový kousek, který začistíte. Nahřejte nad plamenem nůž a potom jeho žhavým ostřím přejíždějte přes volná zakončení. Po vychladnutí odstraňte pásku a vyhoďte ji. Případná ostrá, škrábavá místa vyhlaďte pomocí jemného smirkového papíru. Pokud toužíte předejít roztřepení konců, použijte elektrikářskou izolepu nebo krycí pásku.

Jak docílit spokojenosti na obou stranách?

Při samotném svazování dbejte na to, aby se jednotlivé linie nikde nekřížily, provazy musí pohodlně přiléhat k pokožce. Postroj pak bude pozvolna zvyšovat citlivost prsou a bradavek. Jak to? Stejně, jako u každé jiné bondáže, která stlačuje hrudník, i v tomto případě dochází k mírnému omezení přirozené roztažnosti plic – do krevního oběhu se dostává méně kyslíku, což zvyšuje citlivost vůči veškerým vjemům. Pochopitelně, že je velmi důležité s partnerkou komunikovat a průběžně zjišťovat, jak se cítí. Pro tento účel si zvolte třeba bezpečnostní slovo, kterým milenka ukončí veškeré svazovací hrátky.

Tak a teď už víte, jak na to. No a na zbytek už si přijdete docela sami…

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Spermie v ohrožení! Ztratíme schopnost rozmnožovat se přirozenou cestou? Dá se tomu vyhnout? Co byste měli a co naopak neměli dělat?

Je těhotná? Dají se před porodem zažít nějaké sexuální hrátky? Kdy to jde a kdy ne? Jaké polohy jsou v pohodě a neuškodí jí ani potomkovi?