Obličej je vaše vizitka! Klíčem k úspěchu je správná péče

Víte, že důvěryhodnost mužů je posuzována především na základě prvotního dojmu a vzhled je proto určujícím kritériem. Správný odstín košile, příjemný parfém, či svěží pleť bez podráždění vám tak mohou pomoci dostat vysněnou práci, uzavřít důležitou zakázku nebo získat rande. Zdravý obličej by proto měl být vaší prioritou. Zkuste to podle nás.

Podle průzkumu společnosti Braun se každý druhý muž cítí nejistý, když jeho pokožka nevypadá dobře. Zde je pět jednoduchý kroků, které vám pomohou k zdravější a zářivější pokožce.

5 kroků k zdravému obličeji

1. Základem je čištění

Mrtvé buňky jsou pojem, který nám chlapům asi nic moc neříká. Ale jejich odstranění je velmi důležité. Jak na to? Kupte si peelingový gel. V drogerii vám poradí. Používání peelingového gelu alespoň dvakrát do týdne vám zajistí jemnou pleť bez nečistot. Zkuste to a uvidíte.

2. Ochrana před sluncem

Čím více se vystavujete slunci, tím rychleji to bude na vaší pleti znát. Proces stárnutí však lze zpomalit a pokožku ochránit, i když je vaším vzorem mužnosti třeba Mickey Rourke ve filmu Sin City s jeho drsnou vizáží. Až si budete pořizovat peelingový gel, přibalte si k němu ještě hydratační krém se zabudovaným UV ochranným faktorem. Jeho každodenním používáním  ochráníte pleť před předčasným stárnutím. Náš tip: Nejlepší volbou jsou výrobky, které zajišťují jak ochranu před UVB zářením (které pálí pokožku), tak před UVA zářením (které způsobuje stárnutí pleti).

3. Hydratace před spánkem

Kdy si na obličej dávat krém? Nejlépe večer před spaním, protože pokožka absorbuje krémy nejlépe, když odpočívá a dochází k její regeneraci. Aplikace hydratačního séra před spaním je proto nejlepší variantou. Nezkoušejte vlastní recepty a raději vsaďte na osvědčené a zavedené postupy.

4. Omezte cukry a vyhněte se kouření

Kouření a cukry jsou největšími nepřáteli zdravé pleti. Cukry se při konzumaci navážou na kolagen (látka držící pleť dohromady) a sníží jeho flexibilitu, což usnadní tvorbu vrásek. Kouření představuje další risk pro pokožku, protože ji obírá o kyslík a další vyživující látky, které jsou nezbytné pro její každodenní obnovu. Správná péče o pokožku je tedy jedna věc, nesmíte však zapomínat ani na zdravý životní styl.

5. Holicí strojek jako klíč k dokonalé pleti

Muži se často mylně domnívají, že výkonné holicí strojky dráždí pleť, opak je však pravdou. Nové strojky Braun Series 3 jsou navrženy tak, aby pokožku nedráždily, ale naopak s ní souzněly. Jejich vysoký výkon navíc zkracuje čas holení a snižuje tak nebezpečí podráždění. Máte-li s pletí problém, může za to nést vinu i špatný výběr strojku. V takovém případě se vydejte na nákupy! Investice do kvality se vám rozhodně vyplatí a vaše pleť vám to velmi brzy vrátí.


Strojek Braun Series 3 Clean & Close provedený v černém, červeném nebo modrém odstínu je nejdostupnější strojek na trhu, který zároveň ručí za ten nejlepší komfort pro vaší pokožku. Dva sensory SensoFoilsTM konstantně zachycují vousy skrze ergonomicky tvarované fóliové otvory. Ty se postarají o hladké oholení a minimalizaci podráždění kůže. Díky technologii OptiFoilTM, která disponuje sofistikovaným vzorem menších a větších otvorů ve fólii, je navíc pokožka chráněna od rychle se pohybujících čepelí. K tomu se tři na sobě nezávisle pohybující stříhací prvky, které tvoří hlavu 3‐flex, dokonale přizpůsobí každému obrysu vašeho obličeje pro nejlepší oholení.

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Kníry jsou zase tu! Jak si s nimi poradit, abyste vypadali ještě k světu?

Pánské účesy, ve kterých budete zaručeně za debila!