Nová bondovka Není čas zemřít – co o ní zatím víme?

Filmy s akční tematikou jsou tu s námi již opravdu dlouhou dobu. Toto téma je mezi diváky opravdu velmi populární a dlouhá desetiletí se na tomto faktu nic nemění. V tomto článku se budeme věnovat skutečné legendě tohoto žánru, která si v průběhu času dokázala vybudovat mezi diváky skutečně velmi dobré jméno. Bez nadsázky můžeme říct, že se jedná o největší jméno v oblasti akčních filmů. O kom je tedy řeč?

bondovka

Legendární bondovky

Snad každý z nás zná jednu z nejznámějších filmových sérií, kterou jsou právě filmy o Jamesi Bondovi. Tato série má opravdu dlouhou historii, svou cestu započala již v roce 1962, kdy se objevil první film s tímto legendárním hlavním hrdinou. Film nesl jméno Dr. No a mezi diváky si okamžitě dokázal najít velké množství fanoušků. Hlavní postavu Jamese Bonda si zde zahrál známý herec Sean Connery, který si tuto roli „střihl“ i v dalších 5 pokračováních.

Tato série se tedy může pochlubit téměř šedesátiletou historií a v současnosti je natočených již 25 filmů s hlavním hrdinou, který působí v službách britské královny. Za tu dobu se v roli Jamese Bonda vystřídalo 6 herců, posledním z nich je Daniel Craig, který si tedy zahrál i v nejnovější bondovce pod názvem Není čas zemřít.

Existuje mnoho zálib, které jsou vnímány jako mužské. Ať už je to autaření, sázení či mnoho dalších. Mezi ně bezpochyby patří i sledování filmů ze série bondovek. Zejména mezi muži se stalo velkou tradicí a filmy o Jamesi Bondovi nepochybně patří mezi velké favority právě mužských diváků.

Co tedy zatím víme o nejnovější bondovce pod názvem Není čas zemřít?

Premiéra až v listopadu

Jak jsme zmínili, nejnovější film ze série bondovek zatím ještě neuzřel světlo světa. Celosvětovou premiéru měl mít ve Velké Británii a premiéru na americkém trhu měl mít 8. dubna tohoto roku. Kvůli šíření Korona viru v podstatě na celém světě se však premiéra musela posunout a momentálně to vypadá tak, že bude v listopadu tohoto roku.

Zatím přesně nevíme, kdy můžeme očekávat příchod filmu na náš trh, ale jak bývá zvykem, od celosvětové premiéry to ještě nějakou chvíli potrvá.

I když film ještě není veřejně dostupný, a tak jej nikdo z nás zatím neviděl, již teď máme k dispozici nějaké informace o tom, o čem konkrétně tento film bude a na co se jako diváci můžeme těšit.

Tento film se začal natáčet v březnu roku 2019, a to konkrétně v severském Norsku. Později se natáčení přesunulo na slunečnou karibskou Jamajku a do Londýna.

Před začátkem natáčení tohoto dílu ze série filmů o tajném agentovi Jamesi Bondovi se hodně mluvilo o tom, kdo bude hrát hlavní roli, jestli se v ní opět ocitne herec, který se v této roli objevoval v posledních filmech, Daniel Craig. Mluvilo se o různých jiných jménech, no jak jsme již zmínili, nakonec se hlavní roli opět rozhodl zhostit Daniel Craig. Už je jenom na vás posoudit, jestli je to podle vašeho názoru dobrá volba, nebo byste v hlavní roli uvítali nějakou změnu.

Zajímavý děj filmu

Kromě obsazení hlavních rolí v tomto filmu vás určitě bude zajímat i to, jaký bude jeho děj. I když se všechny bondovky do jisté míry drží podobné dějové linie, ani jeden z těchto filmů není stejný jako ostatní. Víme tedy i něco o tom, na co se můžeme těšit v nejnovější bondovce pod názvem Není čas zemřít?

Jak jsme již zmínili, ještě neproběhla ani světová premiéra tohoto filmu, a tak samozřejmě nikdo z nás Není čas zemřít zatím neviděl. Něco o ději filmu se však dostalo na veřejnost, a tak se s vámi alespoň o to málo informací podělíme.

V tomto díle se James Bond ocitne mimo své aktivní služby. Následně potká svou přítelkyni, která ho požádá o pomoc při hledání ztraceného vědce. James Bond zjistí, že tento vědec byl unesen a bude muset čelit zlu a nebezpečí, jaké ještě nikdy předtím nepoznal.

Zdá se tedy, že se opět máme na co těšit a jako milovníci všech bondovek si opět přijdeme na své. S napětím tedy budeme očekávat ohlášení termínu české premiéry tohoto filmu. Pokud jste na tom stejně, můžete si zkrátit své čekání tím, že se podíváte na všechny předešlé díly z této legendární série.