Ups, stalo se, byli jste nevěrní. Dá se nevěra nějak zamaskovat?

Možná i vy patříte mezi lidi, kteří nevěru nevyhledávají. Zatímco vaši kamarádi navštěvují nevěstince nebo se roky tahají s tajnými milenkami, vy jste byl své partnerce věrný.

nevěra

Až do chvíle, kdy se to stalo. A nevěra je na světě. Co teď? Jak zamaskovat nevěru?

Zachovejte chladnou hlavu

„To je přeci úplně nemožné, dělat jakoby nic,“ běhá vám možná hlavou. Opak je pravdou. Jedině pokud dokážete udržet své emoce na uzdě a budete se chovat nonšalantně, se doma na nic nepřijde. Zkuste se chovat co možná nejvíce stereotypně, jako by žádná nevěra ani nebyla. Příchod domů, kdy budete působit nervózně nebo roztěkaně, vám rozhodně nepřidá a ničemu nepomůže.

Nevěra? Sprcha, hned!

Pokud máte možnost, rovnou po akci. Jestli ne, mazejte do sprchy co nejdříve to půjde! Cizí parfém a pižmo žena vycítí na míle daleko. Takže jestli vplujete do bytu dříve než vaše žena, dejte si oblečení ihned vyprat, a sebe důkladně propláchněte ve sprchovém koutě. Nechat se načapat s nějakou rozmazanou rtěnkou u koutku úst, nebo dokonce na poklopci, to rozhodně nechcete.

Žádné vypisování po telefonu!

Ať vás ani nenapadne se vypisovat s vaším úletem po telefonu. Milé zprávičky patří do školáckých let. Nyní, když máte partnerku, to už nějak do Matrixu nezapadá. Takže ano, stalo se. Jo, bylo to dobré. Hodně jste si to užil, pořádně jste se vyblbnul. Ale po telefonu to rozhodně neprobírejte.

I když vy píšete v čas, který vám vyhovuje, dříve či později se objeví zpráva od milenky, která vás zničí. Pokud má vaše partnerka, byť malé podezření, zřejmě vám bude potají lustrovat mobil. Buďte připraven a všechny konverzace smažte. A milenku požádejte, ať vám nepíše. Vše, co potřebujete, si řeknete osobně.

nevěra
Zásadní zásada: Nepsat si s milenkou přes zprávy. Jen tak se s jistotou vyhnete odhalení přes telefon. (zdroj foto: pixabay.com)

Nevěra tajně

Máte v plánu se se svou současnou partnerkou rozejít? Ok, v tom případě můžete tu atomovku odpálit kdykoliv. Následky tornáda ve vztahu, kdy si jeden z vás sbalí kufry a přestěhuje se, budou sice ničivé, ale budete mít čistý stůl. V případě, že si zatím nejste jistý, vám nezbývá nic jiného než se přesunout do šedé zóny lží, dobře promyšlených tahů a hlavně diskrétnosti.

Prostě si tenhle románek necháte pro sebe, stejně jako vaše milenka. Nezmíníte se o něm vůbec nikomu, i když budete mít nutkání to probrat s kámošem. Tohle je vaše osobní věc, vaše odpovědnost, váš život.

Ehm, ehm, toto raději ne

Když jste ve víru vášně s jinou ženou, než je vaše partnerka, ohlídejte si jistá pravidla. Možná se tak intimní chvíle ještě více okoření, protože bude vonět zakázaným ovocem, které nejlépe chutná. Zakažte si škrábání, kousání a cucfleky kdekoliv po těle. Prostě aktivity, při kterých lze jasně odhalit, co se s vaším tělem dělo zhruba před několika hodinami, si rovnou přeškrtněte. Oba.

nevěra
Nechcete, aby se partnerka dozvěděla o vaší milence? Dodržujte základní pravidla. (zdroj foto: freepik.com)

Když už nevěra, tak s čepicí

Nikdy se s nikým mimo vztah nemilujte bez kondomu. Nejde o to, že byste pak s partnerkou oba zemřeli na AIDS (i když i to není vyloučeno), ale rozhodně nepotřebujete chytit třeba jen obyčejnou kvasinkovou infekci. Kapavku. Chlamydie. Nic z toho prostě! A tohle nemá ani ta nejvíc sexy samice napsané na čele, takže bez nevěra bez čepice nikdy!

Nescházejte se na známých místech

Zajet si s novým objevem na vaše oblíbená místa není tak úplně nejlepší nápad. Pokaždé se tam může vyskytnout někdo, kdo vás zná. A malér je na světě. Raději kousek popojeďte a místům, kde běžně jezdíte, se s milenkou na míle vyhýbejte.  

Nejlepší finta, jak zamaskovat nevěru? Tvářit se, jako by se nic nestalo. Anebo ještě jedna– nedělat to. Dříve nebo později to stejně vyplyne na povrch. Když nejste s partnerkou šťastný, nestojí za to s ní být ve vztahu.

To je lepší být sám! Svobodný jako pták, a dělat si, co se vám zlíbí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Odteď si nevěru pořádně rozmyslíte! Toto jsou nejhorší pomsty, které kdy ženy mužům za nevěru udělaly!

Plastika. Ochrání ženský před nevěrami? Myslí si to!