Nespresso Café přímo v centru dění 51. ročníku Filmového festivalu v Karlových Varech

Nádherné místo k odpočinku, ale i místo setkávání se známých a významných osobností. Nejen za kvalitní kávou si hosté festivalu našli cestu do Nespresso Café.

Inspirativní prostředí, láká i celebrity. Mohli jste tu potkat například Marthu Isoovou, která zde poskytla nejeden rozhovor médiím. Známá blogerka Pavlína Jágrová zde pod vedením coffee ambassadorky Nespresso Míši Illíkové připravovala míchané drinky s kávou a designovou pop-up kavárnu si doslova zamilovala.

Máte rádi kávu se Smetanou? Emma v prostředí kavárny každý den relaxuje u bezkofeinové kávy i se svým přítelem Jordanem Hajem. Zdeněk Pištula z pohádky Tři bratři přišel nabrat nové síly do Nespresso Café a poskytnout exkluzivní rozhovor.
Nejen filmové celebrity táhne Nespresso, vodní slalomář Vavřinec Hradílek také navštívil naši kavárnu a vychutnal si svůj šálek kávy.
 
Rozhovory, diskuze, celebrity v hledáčku fotoaparátů, ale i klidný koutek k relaxaci a v neposlední řadě zážitky z kvalitní kávy, centrum festivalového dění v Nespresso Café. 
Autor: red