Nenápadná, nepostradatelná a rafinovaná LED svítilna. Pomocník, na kterého nedáte dopustit!

Až si ji pořídíte, nebudete chtít dát LED svítilnu z ruky. Jedná se o všestranného pomocníka v běžných, každodenních situacích. Mimořádně výkonné ruční svítilny se osvědčí zejména při cestě autem, kdy ve tmě potřebujeme vůz prohlédnout, opravit, něco v něm najít nebo si posvítit do okolí. Stejně tak výborně poslouží během pobytu v přírodě, při domácích opravách a údržbě. Spolehnout se na ně můžeme i při výletech na kole nebo během rybaření.

Led svítilna

V čem jsou tyto ruční svítilny vynikající? Především v tom, kolik poskytují světla. Americké LED Cree se řadí mezi nejúspěšnější, nejvýkonnější a nejoblíbenější světelné zdroje používané ve svítilnách, a světelný tok o hodnotě až 120 lumenů je toho jasně dokladem.

Fokusování

LED svítilna se skvěle přizpůsobí našim potřebám díky fokusování, kdy za pomoci speciální čočky a posuvu hlavy svítilny lze pružně měnit světelný kužel. Málo platné, někdy chceme vidět hlavně to, co je daleko před námi, a pak jsou chvíle, kdy se potřebujeme zorientovat, co je okolo nás, a k tomu se právě hodí co nejširší úhel.

LED svítilna

Sofistikovaná LED svítilna navíc disponuje třemi světelnými módy, takže můžeme přepínat mezi blikáním a plynulým světelným tokem, a to buď v hodnotách 100 % nebo 30 %. Svítí rovnoměrně. Nestane se tedy, že by střed byl přesvícený, zatímco okraje by se utápěly v šeru.

Nenáročná na nabíjení

Tyto ruční svítilny jsou naprosto nenáročné, pokud jde o nabíjení, napájet je lze buď přímo ze sítě nebo prostřednictvím autozapalovače. Obrovskou výhodou je Li-Ion akumulátor, protože vzhledem ke své váze a objemu má vynikající kapacitu. A nejen to, na rozdíl od jiných tento špičkový akumulátor netrpí samovybíjením a nevadí mu ani mráz. Kvalitní LED svítilny si můžete objednat v e-shopu cel-tec.cz.

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak světlo a tma ovlivňují naše zdraví? Budete se divit!

Vybitá baterie v autě: jak nastartovat, když se vám to stane? Hlavně auto neroztahujte!