Nejvyšší titul manažerského vzdělávání je DBA. Jak ho získat? 

Vrcholoví manažeři a úspěšní podnikatelé se jen málokdy obejdou bez znalostí a zkušeností. Studium s důrazem na manažerské dovednosti je významným faktorem, který může manažerům pomoci dosáhnout svých profesních cílů. Možnost získat prestižní titul DBA, představuje atraktivní perspektivu pro ty, kteří se rozhodnou investovat do svého vzdělání.

K úspěšné kariéře patří i celoživotní vzdělávání, protože jen neustálá práce na sobě samých nás dokáže posunovat kupředu. Studium DBA (Doctor of Business Administration) na Cardiff Academy, představuje nejvyšší úroveň manažerského vzdělávání a je dalším, posledním, stupněm po BBA (Bachelor of Business Administration) a MBA (Master of Business Administration). Studium DBA je proto určeno především vrcholovým manažerům na seniorních pozicích, kteří chtějí získat nejvyšší dosažitelnou úroveň vzdělání v manažerské oblasti a řízení podnikání. Přijímací zkoušky se nedělají, stačí vyplnit online přihlášku, je však nutné splnit určitá kritéria, například mít úspěšně ukončené studium MBA, nebo vysokoškolské vzdělání druhého stupně a minimálně pětiletou praxi na manažerské pozici.

Samotné studium je zaměřené na rozvoj znalostí, umění efektivních strategických rozhodnutí a schopnost hledat inovativní postupy a řešení. K úspěšnému ukončení studia DBA je nutné vypracovat a obhájit závěrečnou práci. Studovat lze kdykoli a odkudkoli, na služební cestě, ráno před snídaní na dovolené s rodinou nebo při pauze na oběd. Celé studium trvá přibližně rok, záleží na jeho zahájení, a probíhá v českém jazyce s akceptací slovenštiny.

Po celou dobu studia máte k dispozici rozsáhlou online knihovnu, podporu studijního oddělení, prezentace, studijní i bonusové materiály. S lektory je možné konzultovat výstupy, protože se jedná o profesionály s mnoha lety praxe ve světě businessu i lektorské práce. Vyberte si program podle svých preferencí ze tří nabízených možností a přihlaste se online, a to zcela zdarma.