Největší penisy světa? Do výběru se dostal i Amík!

Myslíte si, že váš pták patří k tomu většímu, co kdy viděla? Tak to jste ještě nezaregistrovali jiné „existence“! Do tabulky obřích pér se vešel i Američan Jonah. Kolik mu to dělá a co máte na dohánění?

Velikost penisu se řešila a řešit bude. Vždycky. Kde kdo si totiž myslí, že to, co nabízí, je málo. Sice je to vždycky otázka názoru, ale jedno jasný je. Obrovskýho přehlídnout nejde. Kdo je na tom na modré planetě Zemi tak nějak „dobře“?

Plejtvák obrovský – až 3 metry

Jeho kláda dosahuje délky dva až tři metry, což by proštouchlo i staleté potrubí. Zvlášť když jedna dávka ejakulátu má podle odhadů až 20 litrů, ovšem záleží na velikosti varlat. (Každé z obou varlat váží 45-68 kilogramů.) To byste asi fakt nechtěli. Nebo jo?

Keporkak (plejtvák dlouhoploutvý) – 2,74 metru

Kosticový kytovec dalším názvem označovaný jako velryba hrbatá měří obvykle až 16 metrů. Je pak jasný, že výbava musí odpovídat celkovým rozměrům!

Vorvaň – 2,74 metru

Pravděpodobně největší ozubené zvíře na světě nepřekvapí jenom svým vzhledem. Holt má toho víc, kabrňák…

Slon – 1,83 metru

Slon taky nepatří mezi troškaře, jelikož jeho penis ve ztopořeném stavu dosahuje délky okolo 150 – 190 centimetrů. Až půjdete do ZOO, tak si toho všimněte, ale hlavně u civění nejezte párek v rohlíku.

Býk – 91 centimetru

Taky dobrý! A když je to ještě dvakrát, tak je to dvojnásobně dobrý. V roce 2009 se v Rusku narodil býk se dvěma penisy a pěti končetinami. Někteří věřící vesničané říkali, že se jedná o vtělení samotného Satana.

Kůň – 76 centimetru

Oblíbené zvíře zoofilů se těmhle „libůstkářům“ nezamlouvá jen tak pro nic za nic. Však taky proto se s oblibou říká „mám ho obrovskýho jako kůň“.

Mrož lední a nosorožec – 61 centimetru

Na louce je sice nepotkáte, ale věřte, že co do porovnání, tak by vám to v délce penisu pěkně natřeli!

Prase – 46 centimetru

Kvík, kvík! Když mu jeho penis o kousek uříznete, uvidíte, jak vypadá Jonah. Kdo to je? Ode dneška jeho jméno ze svý palice prostě nedostanete!

Američan Jonah Falcon – 34 centimetru

Penis tohoto bisexuála měří 24 centimetrů v klidu a 34 centimetrů v erekci. Tenhle borec se zúčastnil několika dokumentů, ve kterých přiznal svoje špatné zkušenosti.

Například 9. července 2012 Falcona zastavili bezpečáci na mezinárodním letišti v San Francisku. Zaujala je totiž velká boule v kalhotách.

Falcon musel projít detektorem kovu a podstoupit „vyšetření“ skenerem. Asi to s tím obřím ptákem doopravdy nebude žádná sláva. Však taky Falcon v roce 2014 souhlasil, že po své smrti daruje svůj penis islandskému muzeu. Až se podíváte na video, pochopíte…

https://youtu.be/WW7zf60NxYI

Největší penis vůbec? Zapomeňte na všechno!

Tak co, dostala vás tahle tabulka? Máte komplexy? Inu, sedněte si, ať to s váma nebouchne. Pokud se porovnává velikost penisu, záleží na poměru k délce těla. Ve finále se tak ukazuje, že plejtvák, slon nebo Jonah se můžou jít zahrabat.

Rekordmanem v tomto směru je totiž svijonožec, který patří mezi členovce (jako například skupina trilobitů či korýšů). Jeho penis je osmkrát delší než jeho tělo. Prostě osud…

 Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Mají homosexuálové větší penis? Potvrzeno!

Horké téma. Vypínač na penis. Jak funguje?