Nejočekávanější hry? U nás vede Zaklínač

Pravověrní pařané a milovníci virtuální zábavy to mají těžké. Tolik her a tak málo času! A to nás letos čekají pořádné herní bomby. Která bude vaše?

Očekávané hry

Našich TOP 7 očekávaných herních titulů pro letošní rok:

The Order: 1886 (PS4) – únor

Originální atmosférická akce. Příběh: Píše se rok 1886, žijete v Londýně a jste členem řádu rytířů, kteří přísahali ochránit svět před monstry…bla…blaa….blaaa….chrrr. Každopádně to vypadá skvěle a v těchto dnech bychom se měli dočkat uvedení na trhu.

Battlefield Hardline (PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC) – březen

Série Battlefield se přesouvá z bitevních polí přímo do ulic Los Angeles a Miami. Policajti proti zlodějům (v tomto případě dost drsným), pořádek proti chaosu, na čí straně jste vy?

https://www.youtube.com/watch?v=hb4bILyTcak

Bloodborne (PS4) – březen

Tvůrci skvělých Dark Souls přicházejí s 3D Fantasy RPG plné temné magie a čar. Zvládnete hordy nepřátel, nebo si necháte dát přes držku.

https://www.youtube.com/watch?v=9FOP2oLb31o

Mighty No. 9 (PS4, Xbox One, Wii U, PS3, Xbox 360, 3DS, PSVita, PC) – duben

Mega Man je zpátky, tentokrát s ještě většíma koulema. Klinická smrt této kultovní série plošinovek tedy byla jen dočasná a já osobně jsem hodně zvědavý, jestli to páni vývojáři nějak nepohnojili.

Batman: Arkham Knight (PS4, Xbox One, PC) – červen

Povinnost pro všechny milovníky předchozího Batman: Arkham Asylum. Atmosférický Gotham, skvělý příběh, vysoká míra volnosti a povedení bossové. Ideální hra na sobotní večery.

Sid Meier’s Starships (PC)- jaro 2015

Tahová strategie od duchovního otce legendární Civilizace? Vesmír, kolonizace, navazování diplomatických vztahů i líté boje? To prostě nemůže dopadnout špatně.

https://www.youtube.com/watch?v=p0zNiPUafQA

The Witcher 3 (PS4, Xbox One, PC) – květen

Zaklínač už cválá vstříc našim domovům, do třetice nás vloží do své moci a v našem jménu bude rozsévat zkázu a utrpení – tedy minimálně „těm zlým“. Na tohle fantasy RPG se já osobně těším úplně nejvíc, ať už je tu květen.

Na které z ohlášených titulů si brousíte zuby vy? Napište nám to do diskuze pod článkem. 

Autor: Pseudofilosof