Nejoblíbenější pánské kalhoty na lyže podle českých mužů. Jaké nosí nejraději?

I když si spousta mužů na módu moc nepotrpí, bez kalhot se na svahu neobejdou. Jaké jsou mezi českými recenzenty na Heurece ty nejoblíbenější? A podle čeho pánské kalhoty na hory vybírat?

Nejoblíbenější pánské kalhoty na lyže podle českých mužů. Jaké nosí nejraději?

Jak vybrat ty nejlepší pánské kalhoty na lyže?

Při nákupu kalhot do hor online se zaměřte hlavně na materiál, funkčnost a správnou velikost. Nepromokavost je vyjádřena vodním sloupcem – čím vyšší je číslo, tím odolnější budou pánské kalhoty proti vlhkosti. Vybírejte kalhoty s vodním sloupcem nejméně 3 000 mm, pro náročné 10 000 mm. Prodyšnost zajišťují speciální membrány, které zabezpečí odvádění vlhkosti zevnitř ven. Odolnost a tepelná izolace pak záleží na zvoleném materiálu – nejlépe v tomto ohledu vychází nylon s microfleecem. Další výhodou syntetických materiálů je, že méně váží a rychleji schnou. Před zakoupením online se nakonec změřte přesně podle pokynů prodejce, abyste si zakoupili velikost, která vám opravdu sedne.

Nejoblíbenější pánské kalhoty na lyže podle českých mužů. Jaké nosí nejraději?

zdroj: heureka

Volba 1 – pánské kalhoty Crivit PRO

Lyžařské kalhoty Crivit PRO v černém provedení jsou na Heurece momentálně nejoblíbenějšími kalhotami na lyže. Odpuzují vodu a nečistoty a mají praktické detaily pro zimní aktivity (protiskluzová guma na nohavicích, kryté zipy atd.). Vodní sloupec je trochu nižší – 3 000 mm, proto se hodí pro lyžaře, kteří často nepadají do sněhu. Odolnost proti vlhkosti navíc zvyšuje ekologicky šetrná impregnace. Teplo po celý den vám zajistí prodyšný materiál z polyesteru. Zavařené švy zvyšují odolnost proti profouknutí.

Nejoblíbenější pánské kalhoty na lyže podle českých mužů. Jaké nosí nejraději?

Zákazníci si na kalhotách Crivit PRO pochvalují dostatečnou délku, kvalitu provedení a elastický pas.

Volba 2 – černé kalhoty Trimm PATRIOT black

Celorozepínací kalhoty Trimm PATRIOT se sněhovou manžetou potěší každého lyžaře. Mají vodní sloupec 3 000 mm a jsou vyrobeny z nylonu. Materiál zajišťuje prodyšnost, lehkost a rychlé schnutí. Lepené švy zase zvyšují odolnost proti vniknutí sněhu. Kalhoty jsou vybaveny šlemi, které si můžete odepnout. Díky tomu, že v nabídce jsou velikosti až do 3XL, si tyto kalhoty může koupit téměř každý.

Volba 3 – kalhoty Kilpi GABONE-M

Kalhoty Kilpi GABONE-M vás ochrání proti vodě i sněhu. Vodní sloupec 5 000 mm a sněhové manžety na nohavicích vám zajistí sucho po celý den. V pase mají elastický suchý zip, díky kterému máte jistotu, že vám lyžařské kalhoty dokonale padnou. Komfort zvyšují i dvě uzavíratelné kapsy. Polyesterové zpracování nabízí výhody syntetického materiálu – tepelnou izolaci, lehkost a rychlé schnutí.

Do hor s pořádným vybavením

Ať už chcete v zimních kalhotách brázdit svahy, stavět sněhuláky nebo se jen tak procházet zimní přírodou, zaměřte se hlavně na jejich funkčnost. Syntetické materiály vás udrží v teple a suchu. Praktické doplňky jako sněhové manžety nebo elastický pás pak zvýší váš komfort. Nenechte se brzdit chladem a vyrazte na hory v nových kalhotách.