Jaké jsou nejhorší ženské vlastnosti? Tyhle!

Proč chlapi hledají „náhradní“ ženy? Proč svoje ženy opouští a raději zvolí staromládeneckou cestu životem? To proto, že ženské mají pár takových typických vlastností, které jednoduše nemůžeme vystát! Které to jsou?

Přehnaná žárlivost!

Tohle je těžkej kalibr a velký kámen úrazu! Určitá žárlivost je vlastně přirozená, každý někdy žárlí. Pokud se to však dostane přes únosnou míru, další soužití s takovou ženou se stává prakticky nemožným. Vyslýchání, vyptávání a sledování jsou věci, které rozhodně odradí, a to i v případě, že jsou podložené. Fúrie, která spustí hádku, kdykoli se na chlapa náhodou podívá kolemjdoucí zástupkyně ženského pohlaví, může být tolerována jen naprostým bláznem. Extrémní žárlivost je jako nemoc, která se nikdy nezlepší. Taková ženská zatápí tomu svému kvůli každé kolegyni v práci, nechce ho pustit v pátek do hospody, vyptává se, co je to za novou servírku, a neustále protějšek obviňuje, že jí „určitě“ podvádí. Pokud je vaše mladá podobně šílená, pak rychle pryč. Tohle nechcete.

Peskování alá paní učitelka

Ženské mají někdy neutuchající touhu chlapům připomínat základní věci. Občas je to v pořádku. Pokud si ten jejich „dobytek“ nemyje ruce před jídlem, je dobré mu naznačit, aby šel do koupelny. Když pohazuje ponožky po podlaze, měly by se ozvat také. Vždy jde jen o to, jak se to podá. Problém bývá, když se vytýkání čehokoli stane nedílnou součástí každého okamžiku a takřka národní ženskou soutěží. Některé baby mají zřejmě pocit, že je to jejich hlavní funkce. Neustálé připomínky ke každé činnosti typu „Nezapomeň vytřít i pod rohožkou,“ „Tak už proboha něco dělej!“, „Slož si ty ponožky a ukliď je do skříně!“, „Udělej tohle a nedělej tamhleto!“, „Nekřič!“, „Nezapomeň umýt to nádobí!“ a podobné povely, jsou neodpustitelné. Normální chlap vedle sebe nesnese paní učitelku, která ho kárá jako nezbedného školáka z prvního stupně.

Nepřímá komunikace aneb „Vo co ti de?“

Ženské často nejsou schopné chlapovi přímo říct, o co jim jde. Tento nedostatek v komunikaci mnohokrát zničí celý vztah nebo manželství, případně ho přinejmenším od základu úplně změní. Pokud chlap vleze večer do postele s požadavkem orálního sexu, a přitom se ne zrovna dobře opláchl a jeho kolík je pěkně cítit, a ženská mu řekne, že to dnes dělat nechce, vzniká problém. Jestli to chce zachránit, tak by mu měla na rovinu říct, že to udělá ráda, ale ten „romadúr“ musí z jeho párku zmizet. Alespoň pochopí, že je chyba na jeho straně a nebudou vznikat nedorozumění, jako že nemá zájem o orální sex. A tak je to se vším, ženy by neměly házet indicie jako otec Fura v Pevnosti Boyard v domnění, že je chlap pochopí. Možná ano, ale lepší cesta je vždy mluvit přímo a na rovinu, a to o čemkoli.

A samozřejmě odepírání sexu…

Toto sice není vlastnost, ale je to ten nejhorší prohřešek ženy vůči muži. A protože je poměrně častý, je nutné ho jmenovat. Ať už je důvod k odepření sexu jakýkoli, ženy by si měly být jisté, že pokud ho budou odmítat pravidelně a často, najde si prostě někoho na výpomoc. Ať je láska a pouto jakkoli silné, bez pořádného zásunu vztah nepokvete. Je jasné, že je vždy někdo další, kdo mu vše odepřené dopřeje. A některé věci jsou potřeba jako jíst a pít, takže se o něho zkrátka postarat musí. Dokonce je to tak, že pokud je po stránce sexuální všechno na jedničku, možná chlap bude tolerovat i nějaký z výše zmíněných neduhů.

A jaké nejhorší vlastnosti měla vaše bejvalka?

Autor: Eduard Havel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Vy chcete, ona ne. Můžete si najít milenku?

Čím tě pořádná MILFka jednoznačně dostane?