Nejhorší věty, které nechceme od žen nikdy slyšet!

Jako většina mužů jste možná obětí zvrácených ženských her. Jde o výčitky, skrytá sdělení a polopravdy, které vás dohánějí k šílenství. Mozek průměrného chlapa je totiž naprogramovaný na jasná sdělení a ne na manipulaci proradných samiček. Přečtěte si následující seznam nejčastějších ženských vět a frází, které byste raději nikdy neslyšeli.

Tohle chlapi nechtějí slyšet

1. Chci si promluvit!

Tahle věta může vyústit jenom v pořádný průser. Buď jste něco provedli anebo už si rovnou můžete chystat šáteček na rozloučenou. Většinou po větě „chci si promluvit“ následuje seznam výčitek, co jste udělali špatně o minulých Vánocích a vy už ale dávno nebudete vědět, která bije.

2. Jsi moc hodný, ale…

Jde přesně o tu větu, kdy se vám koule začnou stahovat do pupku. Je to stejné, jako kdyby řekla: „SEX nepřipadá v úvahu.“ Holky zkrátka s hodnými kluky nespí. Tečka.

3. Mně ale vážně na velikosti nezáleží!

I kdyby to byla pravda, je to trochu zavádějící. Pokud máte v kalhotách kulervoucí Mount Everest, nikdy by takovou větu nepronesla a jen by se kochala a chlubila kamarádkám na čajových dýcháncích. Věta „Mně ale vážně na velikosti nezáleží“ se říká těm, co rozhodně žádné centimetry navíc nemají.

4. A to můj bývalý…

Srovnávání je cesta ke konci, zvlášť když jde o srovnání s bývalými, kteří byli nedej bože v něčem lepší. Chlapi jsou ješitní, proto se s nimi musí zacházet v rukavičkách. O bývalých se mluví jen v případě, když je chceme pomlouvat a říkat, že ho měli malýho.

5. Myslíš si, že jsem tlustá?

Když tohle ženská zopakuje během hodiny už potřetí, je na čase ustřelit si hlavu brokovnicí. „Ne, nejsi anebo jsi, jestli chceš, v zásadě je to úplně jedno, kdyby ses mi nelíbila, ani bych na tebe nesáhl!“ Tak by asi zněla skutečná odpověď, jenže běžná ženská by si to stejně vyložila tak, že je tlustá.

6. Jsi jako můj otec

Je to jako kulka mezi oči. Ženy tuhle zbraň nepoužívají, když vás chtějí pochválit. Ne. Spíš to zní jako „jsi stejnej rapl jako můj otec a já kráva se s tebou dala dohromady“. Zkrátka daddy issues. Srovnávání nejen s bývalým, ale také s otcem je cestou do horoucích pekel nesmyslných výčitek.

7. „Všiml sis, že je na mně něco nového?“

Dokud si ženské nenasadí na hlavu pytel, neobarví se na růžovo a nenechají si narůst mezi nohama ocas, tak změny průměrný chlap nezaznamená a není třeba si to brát osobně. Hádání, co je na partnerce nového, je pak jako věštění z koule. A když se náhodou netrefíte a namísto nových vlasů pochválíte tričko, drahá si to odkráčí a vy si můžete být jistí, že jste to zase podělali.

Máte nějaké další zabijácké fráze? Hoďte je do placu!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Proč je chlast super? My to víme!

Proč milujeme fotbal víc než ženský